28/10/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020 - 17:00

SL2-FL: Άμεση συνάντηση με Γεραπετρίτη - Πέτσα για το θέμα της ΕΡΤ (pics)

Αλληλέγγυο σε Διαγόρα και Ο.Φ. Ιεράπετρας το Δ.Σ. της διοργανώτριας για τις νόμιμες ανόδου τους * Αποφασίσθηκε η διεξαγωγή της Football League της νέας σεζόν σε δύο ομίλους

Θα εξαντλήσουν το διάλογο πριν προχωρήσουν σε λουκέτο… Αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το δίκιο τους (γιατί 3 εκατ. τηλεοπτικό συμβόλαιο και για τις δύο κατηγορίες – όπως σας αποκαλύψαμε στο «Πλέι δεν… πλέι», τη WEB εκπομπή του a-sports.gr δεν υπάρχει), είναι στην Ένωση SL2-FL.

Έτσι η διοργανώτρια θα πιέσει για να αυξηθεί το ποσό από την ΕΡΤ και θα δει άμεσα Γεραπετρίτη και Πέτσα, ενώ ενήμερος είναι και ο Αυγενάκης ήδη…

Από εκεί και πέρα, στο Δ.Σ. της Ένωσης μέσω τηλεδιάσκεψης την Τετάρτη (30/9) υπήρξε αλληλεγγύη σε Διαγόρα και Ο.Φ. Ιεράπετρας, που νόμιμα ανέβηκαν στην SL2 αναπληρώνοντας τα κενά που προκλήθηκαν από τις αποχωρήσεις Πλατανιά και Πανιωνίου με αφορμή τη δικαστική διαμάχη που άνοιξε η Νίκη Βόλου, που πέρσι τερμάτισε στην 5η θέση της FLκαι βάση κανονισμού δεν είχε δικαίωμα προβιβασμού σε καμία περίπτωση.

Πριν το Δ.Σ. έγινε άτυπη συνέλευση των ομάδων της Football League όπου «κλείδωσε» οριστικά ότι το νέο πρωτάθλημα (δηλαδή για τη σεζόν 2020-21) θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας...

«Ολοκληρώθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Super League 2 – Football League, το οποίο πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, με απαρτία.

Οι ομάδες ενημερώθηκαν σχετικά με τη συνάντηση του προεδρείου της Λίγκας και της διοίκησης της ΕΡΤ, με την οποία θα γίνει επαναδιαπραγμάτευση της αρχικής πρότασης και νέα συνάντηση τις επόμενες ημέρες. Ενημερώθηκαν επίσης για τη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Εστάλη επιστολή προς τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γ. Γεραπετρίτη και στον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό κ. Στ. Πέτσα για άμεση συνάντηση μαζί τους.

Σχετικά με την προσφυγή της Νίκης Βόλου κατά της απόφασης του διοικητικού συμβουλίου για τον προβιβασμό των ΠΑΕ Διαγόρας και ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας, το δ.σ. ομόφωνα δηλώνει πως εμμένει στην απόφασή του και συγχαίρει τις δυο ΠΑΕ για την άνοδό τους.

Νωρίτερα σε άτυπη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης, οι ΠΑΕ της Football League ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις καθώς και για την προσφυγή της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, μετά την εκδίκαση της οποίας θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος της FL που θα διεξαχθεί σε δυο ομίλους».

 

 

 

Μοιραστείτε το: