31/10/2020
ΞΑΝΘΗ | Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020 - 10:46

Ξάνθη: Αίσθηση με τη μεταγραφή του διεθνή Βούλγαρου Βασίλεφ!

Τη μετακίνηση με τη λεπτομέρεια για τριετές συμβόλαιο στους Θρακιώτες ανακοίνωσε η πρώην -πλέον- ομάδα του 30χρονου επιθετικού Άρντα, στην οποία πέρσι ήταν πρώτος σκόρερ

Σε μια μεταγραφή, που αν μη τι άλλο κάνει αίσθηση προχώρησε η Ξάνθη… Οι Θρακιώτες απέκτησαν τον 30χρονο διεθνή Βούλγαρο επιθετικό, Ράντοσλαβ Βασίλεφ, ο οποίος πέρσι ήταν ο πρώτος σκόρερ της Άρντα με 10 γκολ.

Την απόκτηση Βασίλεφ στην Ξάνθη ανακοίνωσε μάλιστα η βουλγαρική ομάδα τη Δευτέρα (28/9) δίνοντας και τη λεπτομέρεια ότι ο πρώην παίκτης πλέον υπέγραψε τριετές συμβόλαιο στον ελληνικό σύλλογο!

Και επειδή βουλγαρικά δεν έχουμε την τύχη να γνωρίζουμε σας μεταφέρουμε μέσω google translate τι αναφέρει η ανακοίνωση της Άρντα (συμμετέχει στην Α’ Εθνική): «Ο επιθετικός της ARDA Radoslav Vassilev είναι ήδη παίκτης της Ελληνικής Ξάνθης. Αυτή είναι η πρώτη μεταφορά ενός ποδοσφαιριστή ARDA στο εξωτερικό. Μετά τα καλά παιχνίδια του Vassilev με την ομάδα ARDA, λογικά υπέγραψε με την ελληνική ομάδα. Το συμβόλαιο είναι για περίοδο 3 ετών και το ποσό μεταφοράς είναι μυστικό του συλλόγου. Ο επιθετικός, που έγινε πατέρας πριν από 10 ημέρες, εντάχθηκε στην ομάδα από το Kardzhali πριν από ένα χρόνο και με τις εξαιρετικές του επιδόσεις στο γήπεδο, κατάφερε γρήγορα να γίνει σκόρερ και ένας από τους ηγέτες της ομάδας. Έπαιξε 31 παιχνίδια στα οποία σημείωσε 10 γκολ.

Η διοίκηση του PFC ARDA εύχεται ο Radi να συνεχίσει με τα καλά παιχνίδια που έδειξε στο ARDA και πολλές επιτυχίες με τη νέα του ομάδα».

Μοιραστείτε το: