25/10/2020
ΒΕΡΟΙΑ | Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 - 19:45

Φιλικό με ΠΑΣ Γιάννινα έκλεισε η Βέροια

Οι υπόλοιποι αντίπαλοι στα τεστ προετοιμασίας * Άλλες τέσσερις μεταγραφές θα κάνουν οι Ημαθιώτες

Αρκετά φιλικά παιχνίδια έχει μπροστά της η Βέροια και το σημαντικότερο θα είναι αυτό με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 9 Οκτωβρίου.

Τη Δευτέρα (28/9) οι Ημαθιώτες ανακοίνωσαν τα ματς που θα δώσουν στο υπόλοιπο της προετοιμασίας τους, ενώ αναφέρουν ότι θα πάνε και για τέσσερις ακόμη μεταγραφές.

Αναλυτικά: «Στο τρίτο στάδιο της προετοιμασίας της έχει μπει η ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019. Οι προπονήσεις της έχουν πλέον περισσότερη ένταση και λιγότερο όγκο ενώ στο πρόγραμμά του ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης έχει προσθέσει έναν αριθμό φιλικών αναμετρήσεων για το φορμάρισμα της ομάδας.

Το επόμενο φιλικό της Βέροιας θα διεξαχθεί στο Ταγαροχώρι την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου με τους Πόντιους Κοζάνης (5μμ). Θα ακολουθήσει η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας. Στο ίδιο γήπεδο θα αντιμετωπίσει και τον ΠΑΣ Γιάννενα την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου. Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, η Βέροια θα παίξει στην Κατερίνη με τον Πιερικό. Τέλος, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου θα φιλοξενήσει στο Δημοτικό Στάδιο τα Τρίκαλα.

Αναφορικά με τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις, η Βέροια αναζητά τέσσερις ακόμη ικανούς ποδοσφαιριστές που θα την βοηθήσουν να πετύχει τους στόχους της».

Μοιραστείτε το: