30/10/2020
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ | Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 - 15:49

Παπακωνσταντίνου: «Ως Νίκη Βόλου στρεφόμαστε κατά της Λίγκας»

Προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο ο μεγαλομέτοχος των «κυανόλευκων»

Εξώδικο απέστειλε η Νίκη Βόλου, με το οποίο υποστηρίζει ότι η άνοδος των ΟΦΙ και Διαγόρα δεν έγινε με τις νόμιμες διαδικασίες. Όπως ήταν λογικό, αυτό προκάλεσε και την αντίδραση των δύο ομάδων.  

Μάλιστα, η ομάδα του Βόλου κατέθεσε και προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο όπως δήλωσε στην ΕΡΑ Σπορ ο ιδιοκτήτης της, Αλέξης Παπακωνσταντίνου, τη Δευτέρα (28/9).

Μεταξύ άλλων, ο μεγαλομέτοχος των «κυανόλευκων» τόνισε ότι: «Ήμασταν από τις λίγες ομάδες που υπερασπιζόμασταν τη συνέχιση του πρωταθλήματος», και συνέχισε: «Δεν υπάρχει παρατυπία. Πολύ καλά έκαναν οι δύο ομάδες και ανέβηκαν, αλλά θέλουμε να εφαρμοστούν οι νόμιμες διαδικασίες. Εναντίον της λίγκας στρεφόμαστε.

Απορούμε γιατί ο Διαγόρας και ο ΟΦΙ εξέδωσαν μία επιπόλαια ανακοίνωση. Το άρθρο 4 παρ.5 του ΚΑΠ είναι ξεκάθαρο τι προβλέπει. Πρέπει να έχουν περάσει τη διαδικασία αδειοδότησης για να παίξουν στη Super League 2. Το τμήμα αδειοδότησης μας ενημέρωσε ότι δεν έχει εξετάσει κανέναν φάκελο. Για τον λόγο αυτό προσφύγαμε στο Διαιτητικό Δικαστήριο».

Μοιραστείτε το: