Με 2-1 έχασαν στη Χαιρώνεια οι Βοιωτοί
Tη φιλική ήττα με 2-1 από τον Οπούντιο Μαρτίνου γνώρισε την Κυριακή (27/9) ο Λεβαδειακός σε ματς προπονητικού χαρακτήρα στη Χαιρώνεια.
Είχε διάρκεια 70 λεπτών το παιχνίδι και οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 35' με κοντινό γυριστό σουτ του Σεΐτι, για να γράψει το 0-2 ο Καραδήμας με κεφαλιά στο 63'.
Οι Βοιωτοί μείωσαν στο 68' με διαγώνιο σουτ του Μαρκολίνο, με τον Σωτήρη Αντωνίου να χρησιμοποιεί αρκετούς παίκτες της Κ19.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Αγγελόπουλος (36' υπό δοκιμή), Πούλος, Κυριαζής, Νικολάου, Σπίρι, Μανιώτης, Βαγγέλοβ (36' Καραμπάς), Λ.Τσιώλης, Λέτης, Γαϊτανίδης, Μαρκολίνο.
ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ (Γιάννης Καραμπάς): Φαλαγγίτης (58' Πιτσώνης), Κολιμάτσης, Πανάγου (54' Καραδήμας), Νόουελ, Δούμουρας (36' Μέρμηγκας), Δάβρης, Σεΐτι (51' Καραμπέτσος), Κωτσαλάς (47' Κόκα), Άμποτ, Οέντζο, Μαλέρδος (64' Λέσι).
Πηγή ΦΩΤΟ: starsports