25/10/2020
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 - 17:45

Παναχαϊκή: Αναβολή λόγω κακοκαιρίας στο φιλικό με Θεσπρωτό

Κι επίσημα στους «κοκκινόμαυρους» ο Τσερούτι

Δεν έμελε τελικά να πραγματοποιηθεί το προγραμματισμένο για το Σάββατο (26/9) φιλικό ματς της Παναχαϊκής με τον Θεσπρωτό.

Η κακοκαιρία στην Αχαΐα επιβάρυνε τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Κάτω Αχαγιάς (εκεί ήταν να γίνει το παιχνίδι) και οι «κοκκινόμαυροι» ενημέρωσαν για την αναβολή του.

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει πως το προγραμματισμένο για σήμερα φιλικό παιχνίδι με τον Θεσπρωτό αναβάλλεται.

Ο λόγος της αναβολής είναι τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν τις τελευταίες ώρες στην Αχαΐα κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί ο αγωνιστικός χώρος και να μην είναι εφικτή η διεξαγωγή του αγώνα», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα, επισημοποιήθηκε η απόκτηση του Μάουρο Τσερούτι, για τον οποίο εκκρεμούσαν κάποια διαδικαστικά θέματα κι ενώ βέβαια ο Αργεντινός μέσος εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα είναι κανονικά στη διάθεση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Η σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Mauro Cerutti.

Ο Mauro Cerutti είναι γεννηθείς στις 29/3/1994 κατάγεται από την Αργεντινή και συμμετέχει εδώ και αρκετό καιρό στις υποχρεώσεις της ομάδας μας. Πλέον η απόκτηση του ολοκληρώθηκε και τυπικά καθώς υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Παναχαϊκή.

Ευχόμαστε στον Mauro να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

Μοιραστείτε το: