31/10/2020
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ | Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 - 17:18

Λεβαδειακός: Θα έχει αγωνιστικό χώρο χαλί

H «πράσινη» ΠΑΕ ανέλαβε όλα τα έξοδα και πραγματοποίησε έργα συντήρησης στον χλοοτάπητα του Δημοτικού Στάδιο Λιβαδειάς, ώστε να είναι έτοιμος στην έναρξη της SL2

Σε εργοτάξιο μετατράπηκε τις τελευταίες ημέρες το Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς… Αιτία τα έργα συντήρησης του χλοοτάπητας, τα οποία ανέλαβε καθ’ ολοκληρίαν η «πράσινη» ΠΑΕ ώστε ο αγωνιστικός χώρος να είναι τέλειος με την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 2 και συγκεκριμένα στο ματς της 2ης αγωνιστικής με τα Χανιά.

Μάλιστα οι Βοιωτοί εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση την Παρασκευή (25/9) με την οποία ενημερώνουν για τα εξής:

«Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα του αγωνιστικού χώρου, του δημοτικού σταδίου, που πραγματοποιούνταν τις τελευταίες ημέρες. Η Διοίκηση της ΠΑΕ, έπειτα από συνεννόηση με την εταιρεία συντήρησης του χλοοτάπητα αποφάσισαν να πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες (επισπορά, λίπανση, αμμοδιανομή και συντήρηση). Η δαπάνη όπως κάθε χρόνο καλύφθηκε εξ’ ολοκλήρου από την ΠΑΕ.

Λόγω των συγκεκριμένων εργασιών το αυριανό φιλικό με την ομάδα των Τρικάλων θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο Θήβας. Υπενθυμίζεται, ότι κατόπιν της χθεσινής κλήρωσης του Πρωταθλήματος η ομάδα θα δώσει τον πρώτο της εντός έδρας αγώνα την 1/11/2020».

Μοιραστείτε το: