30/10/2020
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 - 13:53

Μπακογιάννης: «Πιστεύουμε ότι θα γίνει πραγματικότητα ο Βοτανικός»

Στον 9.84 μίλησε ο Δήμαρχος Αθηναίων περί του πρότζεκτ που αφορά τον Παναθηναϊκό

Στον 9.84 μίλησε το πρωί της Παρασκευής (25/9) ο Κώστας Μπακογιάννης, που ανέφερε ότι θα είναι ένα εμβληματικό έργο το πρότζεκτ του Βοτανικού για τον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε πως ο κορωνοϊός το έβγαλε εκτός προγράμματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Μπακογιάννης στον 9.84

«Γιατί έχουμε και την πανδημία. Γιατί έχουμε και τον κορωνοϊό. Γιατί η πόλη αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει πολλά ζητήματα. Διότι η πόλη αυτή τη στιγμή έχει πολλά προβλήματα, τα οποία επηρέασαν τον προγραμματισμό μας. Γιατί για να γίνουν όλα αυτά σας περιέγραψε για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας αναγκαστικά κάποια άλλα βγήκανε εκτός προγραμματισμού.

Σε κάθε περίπτωση για μας η Διπλή Ανάπλαση είναι ένα έργο εμβληματικό. Είναι ένα έργο υπερτοπικό. Ξεπερνάει ακόμα και τον Παναθηναϊκό. Αυτό πρέπει να το σημειώσουμε. Είναι ένα έργο, το οποίο συζητείται εδώ και 20 χρόνια. Είναι ένα έργο, το οποίο εμείς πιστεύουμε ότι μπορεί να γίνει πράξη. Μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Θα μου επιτρέψετε να μείνω εδώ και να μην το πάω παραπέρα. Η δικιά μου είναι αυτό που συζητάμε να μετουσιωθεί σε κάτι απτό, μετρήσιμο και ορατό. Να μην είναι απλώς μια ανακοίνωση ή μια κορδέλα στα εγκαίνια»

 

Μοιραστείτε το: