31/10/2020
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 - 19:49

Προπονήσεις και στο Κτήμα Γουρδούπη η Παναχαϊκή

Δανεικοί στον Αμβρακικό Λουτρού ο Αγκαράι και ο Λιμάτσι

Εκτός από την Αγυιά και την Οβρυά η Παναχαϊκή θα κάνει τις προπονήσεις της και σε ένα τρίτο γήπεδο, όπως γνωστοποίησαν την Πέμπτη (24/9) οι «κοκκινόμαυροι».

Αυτό βρίσκεται στο Κτήμα Γουρδούπη, στη Χαλανδρίτσα, και η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα προπονείται κι εκεί, ώστε να μην επιβαρύνονται τα άλλα δύο γήπεδα.

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει πως ήρθε σε συμφωνία με το Κτήμα Γουρδούπη που εδρεύει στην περιοχή της Χαλανδρίτσας έτσι ώστε να εξυπηρετηθεί στο μέγιστο βαθμό το ποδοσφαιρικό τμήμα αναφορικά με τις προπονήσεις.

Η ομάδα μας με σκοπό τη μικρότερη δυνατή καταπόνηση των γηπέδων στην Αγυιά και στην Οβρυά αποφάσισε να συνάψει την παραπάνω συμφωνία για την χρησιμοποίηση του γηπέδου 11x11 με φυσικό χλοοτάπητα στο Κτήμα Γουρδούπη που προστίθεται από την Παρασκευή (25/9) στο πρόγραμμα των "κοκκινόμαυρων" προπονήσεων.

Μάλιστα, ο αγωνιστικός χώρος της εγκατάστασης είναι σε άριστη κατάσταση για αυτό έγινε και η επιλογή του συγκεκριμένου γηπέδου, ενώ η σύμβαση της συνεργασίας έχει διάρκεια έξι μηνών», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα, οι Αχαιοί ενημέρωσαν ότι οι νεαροί Αγκαράι και Λιμάτσι δόθηκαν δανεικοί για έναν χρόνο στον Αμβρακικό Λουτρού.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την παραχώρηση των ποδοσφαιριστών Μαριάνο Αγκαράι και Αττίλιο Λιμάτσι με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα του Αμβρακικού Λουτρού που συμμετέχει στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Ο δανεισμός έχει ισχύ για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Ευχόμαστε στους δυο ποδοσφαιριστές μας να έχουν υγεία και μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες».

Μοιραστείτε το: