25/10/2020
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 - 16:56

Ταουσιάνης: «Θα είναι καλύτερο πρωτάθλημα και στην ποιότητα και στον ανταγωνισμό»

Το σχόλιο του τεχνικού του Εργοτέλη μετά την κλήρωση της Σούπερ Λίγκας 2

Οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας 2 έμαθαν το πρόγραμμά τους μετά την κλήρωση της Πέμπτης (24/9), με τον Γιάννη Ταουσιάνη να εκφράζει τη σιγουριά του ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι καλύτερο από το περσινό, τόσο ποιοτικά όσο και αναφορικά με τον ανταγωνισμό.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του, ο τεχνικός των Ηρακλειωτών ανέφερε επίσης ότι στόχος είναι να εμφανιστεί απόλυτα έτοιμος ο Εργοτέλης για την πρεμιέρα με τον Ιωνικό.

«Θέλω να ευχηθώ μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς άλλες δυσάρεστες συνέπειες εξαιτίας της πανδημίας, με την ελπίδα σύντομα να δούμε κόσμο στα γήπεδα προκειμένου να αποκτήσει το άθλημα την αίγλη που του αρμόζει. Είμαι σίγουρος ότι φέτος θα δούμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα όσον αφορά την ποιότητα και τον ανταγωνισμό λόγω της παρουσίας πολλών ενισχυμένων ομάδων.

Για εμάς ο στόχος παραμένει ο ίδιος που υπήρχε και πριν την κλήρωση του πρωταθλήματος, να είμαστε σωματικά, ψυχικά και πνευματικά έτοιμοι για την πρεμιέρα ανεξαρτήτου αντιπάλου. Έχουμε ακόμη ένα μήνα μπροστά μας για περαιτέρω εξέλιξη και για να σταθεροποιήσουμε την αγωνιστική μας απόδοση σε υψηλά επίπεδα, ώστε όπως προανέφερα να έχουμε τον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας απέναντι σε έναν ποιοτικό και έμπειρο αντίπαλο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πρώτη αγωνιστική», δήλωσε ο Ταουσιάνης.

Μοιραστείτε το: