27/10/2020
ΞΑΝΘΗ | Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 - 11:59

ΠΑΕ Ξάνθη: «Όλοι μαζί μπαίνουμε σε μια νέα τροχιά»

Με ανακοίνωση της η ακριτική ΠΑΕ ευχαρίστησε τους Πανόπουλο και Συγγελλίδη για την προσφορά τους στην ομάδα

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ξάνθη την Πέμπτη (24/9) αναφορικά με την μεταβίβαση των μετοχών της και το νέο ξεκίνημα που αναμένεται να γίνει.

Επίσης, οι Ακρίτες ευχαρίστησαν τους κ.κ. Πανόπουλο – Συγγελίδη για την προσφορά τους στην ομάδα, ενώ τόνισαν πως όλοι οι φίλοι της Ξάνθης μπαίνουν σε μία «νέα τροχιά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ξάνθης:

«Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταβίβασης των μετοχών του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ από την Insports ΙΚΕ στην MAZCON INVESTMENTS ΙΚΕ εγκαινιάζεται η νέα εποχή της αγαπημένης ομάδας των Ξανθιωτών και της Θράκης!

Η ανανεωμένη Διοίκηση του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ευχαριστεί δημόσια τους κ.κ. Πανόπουλο – Συγγελίδη για την άριστη συνεργασία τους όλο αυτό το διάστημα. Η προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στην ομάδα της Ξάνθης και την ιδιαίτερη περιοχή της Θράκης από το 1991 μέχρι σήμερα, θα μείνει ανεξίτηλη στις σελίδες της ιστορίας του Συλλόγου.

Με το βλέμμα στραμμένο στην άνοδο, η ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ εκσυγχρονίζεται, ισχυροποιείται, μεγαλώνει και εξελίσσεται. Όλοι μαζί μπαίνουμε σε μια «νέα τροχιά», όλοι μαζί γράφουμε ξανά ιστορία!»

Μοιραστείτε το: