28/10/2020
ΑΡΗΣ | Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 - 23:10

Μάντζιος: «Γνωρίζω τον οργανισμό Άρης, τη δυναμική της ομάδας και τις απαιτήσεις...»

Το βάρος στην τακτική στην πρώτη προπόνηση του νέου τεχνικού των «κίτρινων»

Με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο βαδίζει πλέον ο Άρης και ο 50χρονος τεχνικός έκανε την Τρίτη (22/9) την πρώτη του προπόνηση, ενώ έκανε και δηλώσεις.

Ο έμπειρος κόουτς τόνισε ότι γνωρίζει καλά τι εστί Άρης και υπογράμμισε ότι θα γίνει πολλή δουλειά, για να βελτιωθεί η ομάδα.

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Επιστρέφω από άλλο πόστο, γνωρίζω τον οργανισμό Άρης, τη δυναμική της ομάδας και τις απαιτήσεις. Να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα.

Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να μένεις πίσω, πρέπει να προχωράς. Τα παιδιά αντέδρασαν στον Βόλο, πήραν μια σημαντική νίκη και πιστεύω θα είναι πιο ήρεμη η βδομάδα αυτή. Κάθε μέρα θα προσπαθούμε να βελτιώνουμε πράγματα για να είμαστε όλο και καλύτεροι.

Ο Άρης έχει αρκετά καλό και ποιοτικό ρόστερ, όμως έχουν αλλάξει πρόσωπα και υπάρχουν αρκετοί καινούργιοι παίκτες. Δεν θέλω να πω για τι θα αλλάξουμε, αλλά να το παρουσιάσουμε με τη δουλειά και μέσα στα παιχνίδια. Η ομάδα έχει να βελτιώσει πράγματα και για αυτό θα δουλέψουμε», ανέφερε ο Μάντζιος.

Ενώ για τον κόσμο του Άρη σχολίασε: «Είναι απαιτητικός, αλλά και δίκαιος ο κόσμος του Άρη και είναι πάντα κοντά στην ομάδα. Θα κάνουμε τα πάντα για την ομάδα, θα δώσουμε τα πάντα».

Όσοι αγωνίστηκαν ενάντια στον Βόλο ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε υψηλούς ρυθμούς και με το βάρος να πέφτει στην τακτική.

Μοναδικός απών ήταν ο τραυματίας Σάκιτς κι ενώ την Τετάρτη (23/9) θα προπονηθούν ξανά πρωί στο Δασυγένειο οι Θεσσαλονικείς.

Μοιραστείτε το: