29/10/2020
ΒΟΛΟΣ ΠΑΕ | Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 - 00:36

Λόπεθ: «Είμαστε σε καλό δρόμο...»

Για άδικη ήττα μίλησε ο τεχνικός του Βόλου

Tην ήττα από τον Άρη γνώρισε ο Βόλος, ωστόσο ο Άνχελ Λόπεθ δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο Πανθεσσαλικό.

Μιλώντας στη Nova μετά το τέλος του αγώνα, ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε ότι το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα του, που βρίσκεται σε καλό δρόμο.

«Το αποτέλεσμα μας αδικεί. Κάναμε πολλά πράγματα για να πάρουμε την ισοπαλία. Το πέναλτι που έγινε ήταν μια ενέργεια που έπρεπε να αποφύγουμε. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος με τα παιδιά που έδωσαν τα πάντα στο γήπεδο. Παρά την ήττα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν 15-16 νέοι παίκτες και προσπαθούμε να δώσουμε σχήμα σε αυτό που θέλουμε. Είναι ένα ανταγωνιστικό γκρουπ παικτών, η ομάδα δεν περιμένει τον αντίπαλο και προσπαθεί να δημιουργήσει το δικό της παιχνίδι και είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό.

Είμαστε σε καλό δρόμο και παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα αποκτά τη φιλοσοφία που θέλουμε να περάσουμε. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι στην Ελλάδα και στην Ευρώπη έχοντας δουλέψει σε διαφορετικές ηπείρους και χώρες. Είμαστε μια ομάδα που κρατάει χαμηλά τους τόνους, αλλά είμαστε μια ομάδα φιλόδοξη», είπε ο Λόπεθ.

Μοιραστείτε το: