01/10/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020 - 15:15

Σούπερ Λίγκα 2: Εντάξει οι «11» με το παράβολο, αναμονή μιας ημέρας για Πλατανιά…

Αν δεν φανούν μέσω άλλης τράπεζας έως την Πέμπτη (17/9) τα χρήματα τη θέση των Κρητικών θα πάρει ο τρίτος της FL, Διαγόρας * Ανοιχτό το θέμα αναπλήρωσης από κάτω μέχρι την κλήρωση της SL2 αν προκύψει άλλο πρόβλημα

Ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία του Πλατανιά στη νέα Σούπερ Λίγκα 2. Οι Κρητικοί δεν κατέθεσαν τα χρήματα του παραβόλου, ύψους 7.000 ευρώ για τη συμμετοχή τους στη διοργανώτρια την Τετάρτη (16/9), ωστόσο, έχουν ένα 24ωρο ακόμα… Και η συγκεκριμένη αναμονή αποφασίσθηκε να δοθεί στην περίπτωση, που τα χρήματα κατατέθηκαν σε άλλη τράπεζα από αυτή της Ένωσης SL2-FL με συνέπεια να απαιτείται μια ημέρα για να εμφανιστούν. Απόφαση, που επίσης πάρθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ.

Αντίθετα οι άλλες 11 ΠΑΕ της δεύτερης κατηγορίας (Α.Ε. Καραϊσκάκης, Απόλλων Λάρισας, Δόξα Δράμας, Εργοτέλης, Ξάνθη, Λεβαδειακός, Παναχαϊκή, Πανιώνιος, Χανιά) είναι εντάξει ως προς τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα 2020-21.

Πάντως, αν ούτε την Πέμπτη (17/9) φανούν τα χρήματα του παράβολο, τη θέση του Πλατανιά στην SL2 θα πάρει ο τρίτος της περσινής FL, Διαγόρας…

Θα πρέπει, όμως, να διευκρινιστεί τέλος ότι το θέμα τυχόν αναπλήρωσης ομάδας για να είναι 12 οι ομάδες τη νέα σεζόν θα κλείσει οριστικά την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 που προσδιορίστηκε η κλήρωση. Κι αυτό διότι αν μέχρι τότε κάποια ομάδα, άσχετα αν κατέθεσε το παράβολο, δηλώσει εν συνεχεία «αδυναμία», η κενή θέση θα καλυφθεί από τις ΠΑΕ που το δικαιούνται με τη βαθμολογική σειρά τους από την FL.

Μοιραστείτε το: