01/10/2020
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 - 23:31

Πογιάτος στους παίκτες: «Εξαφανιστήκατε από το γήπεδο...»

Πολλές παρατηρήσεις από τον τεχνικό του Παναθηναϊκού στην προπόνηση της Τρίτης (15/9)

Η κακή εμφάνιση του β' ημιχρόνου στην Τρίπολη και η ήττα από τον Αστέρα ώθησε τον Ντάνι Πογιάτος στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τρίτη (15/9) να κάνει αρκετές παρατηρήσεις στους παίκτες του.

«Κάναμε μία ήττα που μας στενοχώρησε όλους. Για 30 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο εφαρμόσατε το πλάνο μου, παίξατε, κάνατε ευκαιρίες, αλλά σταθήκαμε άτυχοι. Μετά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κάνατε αυτά που είχαμε πει. Εξαφανιστήκατε από το γήπεδο.

Δεν θα πω ποτέ ότι έχετε ευθύνες, δεν το είπα και μετά τη λήξη του αγώνα. Σε αυτό το ματς, όμως, δεν ακολουθήσατε αυτά που είπαμε», είπε μεταξύ άλλων ο Ισπανός τεχνικός.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για την άσχημη εικόνα της ομάδας τους πήραν το λόγο και μίλησαν και οι Μακέντα και Κουρμπέλης, με τον Ιταλό επιθετικό να λέει ότι «στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίζαμε και δεν μπορώ να το καταλάβω. Το χειρότερο για μένα είναι ότι δεν αντιδράσαμε στο γήπεδο».

Ενώ ο Κουρμπέλης είπε: «Έπρεπε να πιέσουμε στο δεύτερο ημίχρονο, να αντιδράσουμε, δεν ήταν καλή η εικόνα μας».

Στα της προπόνησης όσοι αγωνίστηκαν στο αρχικό σχήμα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ αποφόρτιση έκανε ο Βέλεθ, με τους υπόλοιπους να παίζουν «κορόιδο» και να ολοκληρώνουν με διπλό σε περιορισμένο χώρο.

Ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο έκαναν οι Βιγιαφάνιες, Ιωαννίδης, Χατζηθεοδωρίδης, ενώ γυμναστήριο έκανε ο Σένκεφελντ και θεραπεία ο Εμμανουηλίδης.

Μοιραστείτε το: