01/10/2020
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 - 22:36

Η γιορτή των «Πανθήρων» για τα 130 χρόνια ζωής του Πανιωνίου (pics)

Έκαναν τη νύχτα μέρα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης με καπνογόνα, βεγγαλικά και πυροτεχνήματα

Mια πολύ ωραία γιορτή ετοίμασαν οι «Πάνθηρες» το βράδυ της Δευτέρας (14/9) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για τη συμπλήρωση 130 ετών από την ίδρυση του Πανιωνίου.

Οι οργανωμένοι οπαδοί των «κυανέρυθρων» έκαναν τη νύχτα μέρα με τα δεκάδες καπνογόνα, βεγγαλικά και πυροτεχνήματα που άναψαν, ενώ ήταν και πολλοί φίλαθλοι του Ιστορικού παρόντες.

Την Τρίτη (15/9) οι «Πάνθηρες» έβγαλαν την εξής ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα τους στο facebook: «Η κοινή συνισταμένη από χθες είναι μια. Νιώσαμε όλοι δέος και συγκίνηση. Η γιορτή έγινε από τον κόσμο, για τον κόσμο και όπως όλες τις προηγούμενες φορές που έγινε πάλι αυτό, μόνο όμορφα και έντονα συναισθήματα προκύπτουν.

Ναι εμείς, ως Σύνδεσμος, τρέξαμε, οργανώσαμε, βάλαμε χρόνο προσωπικό και ιδρώτα αλλά ..

χωρίς τα μικρά Πανιωνάκια που πλημμύρισαν το χώρο με τις φωνές τους, τις μαμάδες τους που κρατούσαν στην αγκαλιά τα μωρά για να ανάψει ο μπαμπάς το καπνογόνο, τους παππούδες που περήφανα έδειχναν στα εγγόνια γιατί είναι σπουδαίο να είσαι ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, τους μη ενεργούς Πάνθηρες που μας στηρίζουν γιατί καταλαβαίνουν τον αγώνα μας, όλο αυτό δεν θα είχε καμία αξία.

Ο κόσμος πρέπει να είναι περισσότερο ερνεργός. Χθες το κατάλαβε και ο πιο δύσπιστος. Πανιώνιος είμαστε όλοι εμείς. Και εμείς πρέπει να έχουμε συμμετοχή σε ο,τι αφορά τον Πανιώνιο.

Αυτό που δεν λαμβάνουμε από πουθενά αλλού, θα το δημιουργήσουμε μόνοι μας. Ελπίδα και πίστη δηλαδή για έναν όμορφο Πανιώνιο.

Ενωμένοι μπορούμε πολλά. Πάνθηρες ισχυροί - Πανιώνιος δυνατός.

Υ.Γ. Πολλά χέρια εργάστηκαν αφιλοκερδώς, πολλά παιδιά πρόσφεραν. Βαγγέλη, Μιχάλη, Χρήστο, Γιάννη, Μάκη, Σωτήρη ευχαριστούμε που φτιάξατε τη βραδιά, με τον τρόπο σας ο καθένας.

Υ.Γ.2 Φτερούγισαν πολύ οι ψυχές μας, τόσο, που ανέβηκαν πολύ ψηλά, όσο χρειάστηκε για να συναντήσουν εκείνους που δεν βρίσκονται πια στις κερκίδες. Ήταν όμως εκεί στον αέρα, ανάμεσα στους καπνούς από τα καπνογόνα και την ηχώ από τα συνθήματα. Σας νιώσαμε ρε...

Υ.Γ.3 Υπομονή και θα ανέβει ένα video που θα μας πωρώσει όλους.

Υ.Γ.4 Ευχαριστούμε τα παιδιά από Basso Rango Ultras που μας τίμησαν με την παρουσία τους και συμμετείχαν ενεργά στην γιορτή».

Μοιραστείτε το: