29/09/2020
ΛΑΜΙΑ | Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 - 15:12

Παπαϊωάννου: «Από την αρχή περιμέναμε τέτοια διαιτησία»

Τα παράπονά του εξέφρασε ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας για το ματς με τον Άρη

Για τον αγώνα της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας 1 και συγκεκριμένα για την ήττα από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μίλησε ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, Πανούργιας Παπαϊωάννου.

Τα παράπονα της ομάδας της Φθιώτιδας είναι έντονα από την διαιτησία του αγώνα, όπου και ηττήθηκε με 3-1.

Ο ισχυρός άνδρας των «γαλάζιων» μιλώντας στο «Metropolis» δήλωσε:

«Δεν είναι σοβαρό το περιβάλλον που περιπλέκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εδώ και χρόνια συμβαίνει και δεν βλέπω να αλλάζει κάτι. Η πρώτη ομάδα έχει ένα Χ συμβόλαιο και ο τελευταίος ούτε το 10%. Εγώ βάζω από την τσέπη μου το διπλάσιο ποσό από το τηλεοπτικό συμβόλαιο και δεν γίνεται να συνεχίσω έτσι», είπε αρχικά.

Συνεχίζοντας είπε: «Πριν δυο χρόνια είχε κάνει τα ίδια ο Διαμαντόπουλος στη Λαμία. Η ομάδα έχει δίκιο που φωνάζει. Ο Ρόμανιτς έχει δεχτεί αγκωνιά και έπρεπε να αποβληθεί ο παίκτης του Άρη, ο Βιγιάλμπα δέχτηκε σκαριά, τις ακυρώθηκε γκολ κι ενώ το σκορ ήταν υπέρ, τι άλλο δηλαδή πρέπει να γίνει. Οι λεπτομέρειες κρίνουν ένα παιχνίδι. Από την αρχή περιμέναμε τέτοια διαιτησία. Δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Τα ίδια έγιναν στο Λαμία-Άρης το οποίο χάσαμε 3-0. Γνωρίζαμε πράγματα γι΄ αυτόν και ότι δεν θα έπαιζε 50-50. Το ποδόσφαιρο και τα παιχνίδια συνεχίζονται. Αν αφαιρέσουμε τα διαιτητικά λάθη, είναι δίκαιη η νίκη του Άρη. Αν δεν θελήσουν οι μεγαλοπαράγοντες, δεν θα πάει μπροστά το ποδόσφαιρό μας. Πρέπει κάποια στιγμή να σκεφτούν αθλητικά κι όχι οπαδικά».

Μοιραστείτε το: