29/09/2020
Κόσμος | Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 - 19:32

Πρώην συνεργάτης του Τραμπ τον προτρέπει να κηρύξει στρατιωτικό νόμο, αν χάσει τις εκλογές!

Ο Ρότζερ Στόουν κατηγόρησε τους Δημοκρατικούς ότι θα επιχειρήσουν καλπονοθεία τον Νοέμβριο

Είναι γνωστό ότι ο Ντόναλντ Τραμπ φοβάται ότι θα συμβεί νοθεία στις αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου κι ένας πρώην συνεργάτης του προέδρου των ΗΠΑ, ο Ρότζερ Στόουν, το... τερμάτισε δηλώνοντας ότι ο Τραμπ θα πρέπει να κηρύξει στρατιωτικό νόμο αν χάσει στις εκλογές!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ακροδεξιό συνωμοσιολόγο Άλεξ Τζόουνς, αν και ο Ρ. Στόουν δήλωσε πεπεισμένος ότι ο Αμερικανός πρόεδρος θα επανεκλεγεί στις 3 Νοεμβρίου, εντούτοις ανέφερε ότι θα πρέπει να σκεφτεί ο Ντ. Τραμπ την κήρυξη στρατιωτικού νόμου, ενώ θα μπορούσε να διατάξει τη σύλληψη του ιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, του επικεφαλής της Apple, Τιμ Κουκ, και του ζεύγους Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον, καθώς και «κάθε άλλου, που θα αποδειχθεί ότι ενεπλάκη σε παράνομες δραστηριότητες».

Παράλληλα, ο 67χρονος βετεράνος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος κατηγόρησε τους Δημοκρατικούς ότι θα επιχειρήσουν καλπονοθεία και για να αποτραπεί μια αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος στην πολιτεία-κλειδί της Νεβάδα, είπε ο Στόουν, θα πρέπει π.χ. να κατάσχουν οι ομοσπονδιακές Αρχές τις κάλπες και πράκτορες του FBI και στελέχη των Ρεπουμπλικανών να εμποδίσουν «εγκληματικές δραστηριότητες».

«Πρέπει να γίνει μια επιχείρηση ανήμερα των εκλογών με το FBI, ομοσπονδιακούς πράκτορες και αξιωματούχους των Ρεπουμπλικανών σε όλη τη χώρα, για να είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε ενστάσεις για τα αποτελέσματα και εφόσον κριθεί αυτό αναγκαίο να παρεμποδίσουμε ακόμη και φυσικά την όποια εγκληματική δραστηριότητα», δήλωσε.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ρότζερ Στόουν είχε κριθεί τον περασμένο Νοέμβριο ένοχος μεταξύ άλλων για ψευδή κατάθεση στο Κογκρέσο, παρακώλυση δικαιοσύνης και εκφοβισμό μάρτυρα στο πλαίσιο της έρευνας για τη φερόμενη απόπειρα επηρεασμού του εκλογικού αποτελέσματος στις ΗΠΑ το 2016 από τη Ρωσία και του απένειμε ουσιαστικά χάρη ο Ντόναλντ Τραμπ πριν από δύο μήνες, παρουσιάζοντάς τον ως «θύμα» της «Απάτης με τη Ρωσία» και απαλλάσσοντάς τον από την έκτιση της ποινής φυλάκισης 40 μηνών που του είχε επιβληθεί.

Μοιραστείτε το: