01/10/2020
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 - 14:40

Και τρίτος παίκτης με Covid-19 στον Απόλλωνα Σμύρνης

Αρνητικοί όλοι οι υπόλοιποι «κυανόλευκοι» και το προπονητικό τιμ * Επιστροφή στις προπονήσεις μετά από τρεις ημέρες ατομικών

Στους τρεις έφτασαν οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Σμύρνης, οι οποίοι έχουν προσβληθεί από Covid-19… Oτελευταίος, που νόσησε είναι καλά στην υγεία του και αντισυμπτωματικός, έτσι μαζί με το στέλεχος της «κυανόλευκης» ΠΑΕ τα συνολικά κρούσματα είναι τέσσερα.

Τα καλά νέα, ωστόσο, για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι ότι όλοι οι υπόλοιποι είναι αρνητικοί στον κορωνοϊό, μετά τα αποτελέσματα και των τελευταίων τεστ και έτσι μετά από τρεις ημέρες ατομικών προπονήσεων η ιστορική ομάδα το απόγευμα της Κυριακής (13/9) επιστρέφει στη δράση με τον Γιώργο Παράσχο να έχει τους πάντες στη διάθεση του με εξαίρεση τους τρεις, που είναι σε καραντίνα.

Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης την Κυριακή (13/9) αναφέρει τα εξής:

«Ακολουθώντας πιστά όσα επιτάσσει το υγειονομικό πρωτόκολλο πραγματοποιήθηκαν εκ νέο τεστ COVID-19 για τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Θετικό ήταν το δείγμα ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, πέραν των δύο ποδοσφαιριστών και του ενός στελέχους, που είχαν διαγνωστεί θετικοί στα πρώτα τεστ.

Ο ποδοσφαιριστής, το δείγμα του οποίου βρέθηκε θετικό, είναι πλήρως ασυμπτωματικός και καλά στην υγεία του. Τα δείγματα στα τεστ που υποβλήθηκαν τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος (ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιμ, εργαζόμενοι, στελέχη), είναι αρνητικά.

Κατόπιν τούτου, από σήμερα το απόγευμα επιστρέφουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας».

Μοιραστείτε το: