01/10/2020
ΛΑΜΙΑ | Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 - 21:48

Λαμία για διαιτητή: «Ο Δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο»

Πολλά παράπονα από τους Φθιώτες για τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου * Πετράκης: «Κάναμε σπουδαία δουλειά για 65 λεπτά»

Με τον διαιτητή της αναμέτρησης του «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Άρη, Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου και τα όσα έγιναν κυρίως εκεί που δεν υπήρχε τηλεοπτική μετάδοση (στο ημίχρονο) τα έχει η Λαμία…

Η ανακοίνωση των Φθιωτών μετά την ήττα από τους «κίτρινους» είναι χαρακτηριστική:

«Καλή χρονιά!!

Με το καλημέρα καταλάβαμε πως θα εξελιχθεί και το φετινό πρωτάθλημα.

ΥΓ1: Δείτε στο Netflix την υπερπαραγωγή “Ο Δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο”

ΥΓ2: Περιμένουμε με αγωνία τις εκθέσεις των αξιωματούχων από τα γυρίσματα… του ημιχρόνου».

Ο δε προπονητής της Λαμίας, Γιώργος Πετράκης, στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA με τη λήξη του ματς έμεινε στο αγωνιστικό κομμάτι, τονίζοντας την προσπάθεια των παικτών στα πρώτα 60’-65’…

Αναλυτικά, ο νεαρός προπονητής είπε: «Να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες καλή ποδοσφαιρική σεζόν. Κατά τη γνώμη μου μέχρι το 65ο λεπτό κάναμε σπουδαία προσπάθεια, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δεν δώσαμε χώρο στον αντίπαλο. Όταν δεχτήκαμε το γκολ ανοιχτήκαμε και δεν αντιδράσαμε όπως θα έπρεπε.

Νομίζω κάναμε σπουδαία δουλειά μέχρι το 65΄- 70΄, θέλουμε να το κρατήσουμε αυτό, να ενισχύσουμε τον τρόπο που αμυνόμαστε και να δουλέψουμε τις στημένες φάσεις από τις οποίες δεχτήκαμε τα γκολ.

Εμείς θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να μη θέτουμε μακρινούς στόχους. Να προσπεράσουμε γρήγορα όλο αυτό με τον κορωνοϊό και να ξαναδούμε τα γήπεδα με κόσμο γιατί ο κόσμος είναι που δίνει τον παλμό και κάνει πιο ενδιαφέρον ένα παιχνίδι».

Μοιραστείτε το: