29/09/2020
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020 - 22:35

Συναντήθηκαν με Ζαμάνη οι «Πάνθηρες»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου τονίζουν ότι δεν έγινε διάλογος με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος

Δεν είναι καλές οι σχέσεις ανάμεσα στους οργανωμένους οπαδούς του Πανιωνίου και τον Νίκο Ζαμάνη, με τους «Πάνθηρες», πάντως, να ενημερώνουν την Τρίτη (1/9) ότι έγινε μια συνάντηση με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος για το τι μέλλει γενέσθαι.

Τονίζεται από τους οπαδούς του Ιστορικού ότι δεν υπήρξε κάποιος διάλογος μεταξύ των δύο πλευρών και σε συνάντησή τους την Τετάρτη (2/9) θα αποφασίσουν ποια στάση θα τηρήσει ο σύνδεσμός τους από εδώ και στο εξής.

Αναλυτικά, η ανάρτηση των «Πανθήρων» στο facebook: «Όπως είχε συμφωνηθεί στις συναντήσεις του Αυγούστου, στην Θύρα 3, η Συνέλευση του Panthers Club δέχθηκε το αίτημα της Π.Α.Ε Πανιώνιος για συνάντηση με τον Νίκο Ζαμάνη.

Από τους ανθρώπους της Συνέλευσης που δήλωσαν (σε ανοιχτή ψηφοφορία) την επιθυμία να παραστούν, επιλέχθηκαν άτομα απ' όλες τις ηλικίες και εκπρόσωποι όλου του φάσματος του Συνδέσμου ούτως ώστε να πετύχουμε την πληρέστερη παρουσία στην συνάντηση.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε. Ακούσαμε τι είχαν να μας πουν ενώ από μεριά μας δεν μπήκαμε στην διαδικασία του διαλόγου. Τώρα, το επόμενο βήμα είναι να συζητηθούν αυτά που ειπώθηκαν εκεί και να αποφασιστεί η στάση του Συνδέσμου από δω και πέρα. Αυτό θα γίνει στην Θύρα 3, την Τετάρτη 20:00.

Η συμμετοχή είναι η δυναμή μας. Πάνθηρες δυνατοί - Πανιώνιος ισχυρός. Υ.Γ. Θα ακολουθήσει bar προς την ενίσχυση των πολλών και διαφόρων με τα οποία ασχολείται αυτή την περίοδο ο Σύνδεσμος και τα οποία θα ενημερώσουμε σύντομα».

Μοιραστείτε το: