30/09/2020
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020 - 19:29

Έριξε τους ρυθμούς ο Πογιάτος στον Παναθηναϊκό

Σε ξενοδοχείο οι «πράσινοι» και αποστολή με 30 παίκτες * Κανονικά προπονήθηκε ο Βέλεθ

Mε πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε την Πέμπτη (13/8) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, με τον Ντάνι Πογιάτος να ρίχνει τους ρυθμούς.

Ο Ισπανός τεχνικός θέλησε να αποφορτίσει λίγο τους παίκτες του, με το πρόγραμμα να περιέχει ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τακτική και παιχνίδι ποδοβόλεϊ σε συνθήκες ανταγωνισμού.

Ο Βέλεθ πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση για πρώτη φορά έχοντας ξεπεράσει τη βαριά θλάση που κουβαλούσε από τον Άρη, ενώ κανονικά γυμνάστηκαν και οι Διούδης και Ιωαννίδης.

Αντίθετα, σε ατομικούς ρυθμούς κινήθηκαν ξανά οι Βιγιαφάνιες, Πούγγουρας και Αλεξανδρόπουλος, ενώ τη θεραπεία του συνέχισε ο Χατζηθεοδωρίδης.

Οι «πράσινοι» κατέλυσαν σε ξενοδοχείο της Αττικής μετά την προπόνηση, εκεί θα παραμείνουν για δέκα ημέρες και ο Πογιάτος συμπεριέλαβε στην αποστολή τους εξής ποδοσφαιριστές: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χατζηγιαννάκης, Αγιούμπ, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Σένκεφελντ, Ζαγαρίτης, Σερπέζης, Σαβιέρ, Αθανασακόπουλος, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής, Καρλίτος, Μακέντα, Βιγιαφάνιες, Περέα, Αλεξανδρόπουλος, Τζαβίδας, Αϊτόρ, Βέλεθ, Μαυρομμάτης, Σαμαράς, Εμμανουηλίδης, Θεοχάρης, Καραγιάννης, Ιωαννίδης.

Μοιραστείτε το: