18/04/2024
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Τρίτη 11 Αυγούστου 2020 - 19:17

Στον Παναθηναϊκό ο Χατζηθεοδωρίδης μέχρι το 2023

Οι «πράσινοι» επέκτειναν για δύο χρόνια τη συνεργασία τους με τον 22χρονο άσο

Στη διετή επέκταση του συμβολαίου του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη προχώρησε ο Παναθηναϊκός, όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (11/8).

Ο 22χρονος αριστερός μπακ-χαφ, λοιπόν, παραμένει «πράσινος» μέχρι το καλοκαίρι του 2023 ενώ το προηγούμενο συμβόλαιο έληγε το καλοκαίρι του 2021, με τον νεαρό άσο να μην κρύβει την ικανοποίησή του για την εμπιστοσύνη που του δινεται.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη. Ο ποδοσφαιριστής μας υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο, το οποίο έχει ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2023.

Ο Ηλίας εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2018 και έχει σκοράρει 4 γκολ σε 51 συμμετοχές με τη φανέλα του Τριφυλλιού σε επίσημα παιχνίδια.

“Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτή την ανανέωση του συμβολαίου μου με τον Παναθηναϊκό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους στην ομάδα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Κάνω τις θεραπείες μου και ανυπομονώ να επιστρέψω το συντομότερο στα γήπεδα και να καθιερωθώ.

Ήταν δύο χρόνια σκληρής δουλειάς, δύο χρόνια δύσκολα από τα οποία όμως μάθαμε πολλά. Πλέον η ομάδα πάει προς το καλύτερο και εγώ προσωπικά θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό προκειμένου να φέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει”, δήλωσε ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης λίγο μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου».

Μοιραστείτε το: