28/09/2020
ΑΕΛ | Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020 - 23:51

Στα Τρία Πέντε Πηγάδια η ΑΕΛ

Χωρίς Καρανίκα και Μάρκοβιτς * Συνεχίζονται οι εργασίες στο Αλκαζάρ

Το κυρίως μέρος της προετοιμασίας της ΑΕΛ για τη νέα σεζόν ξεκίνησε τη Δευτέρα (10/8), με την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου να μεταβαίνει στα Τρία Πέντε Πηγάδια, όπου και θα παραμείνει έως τις 19 Αυγούστου.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Μάρκοβιτς και ο Καρανίκας, που δεν υπολογίζεται και προπονείται μόνος του μέχρι να βρει τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά, το ταξίδι έκαναν οι εξής «βυσσινί»: Μπάγιτς, Nάγκι, Σουλούκος, Μπέρτος, Γρηγορόπουλος, Μιχαήλ, Ηλιάδης, Ζίζιτς, Φίλιπ, Μούζεκ, Μαϊδανός, Φουρκιώτης, Σεσέροβιτς, Αλί Γκαζάλ, Γλυνός, Στοΐνοβιτς, Χαλάτσης, Μιλοσάβλιεβιτς, Λουφάκης, Πινακάς, Τόρζε, Νίλι, Τρούγιτς, Βινίσιους, Δάκτυλας, Κοτσιανούλης, Νούνιτς, Παπάζογλου και Ζαχαράκης.

Στο μεταξύ, οι εργασίες στο Αλκαζάρ συνεχίζονται, με τους Θεσσαλούς να ενημερώνουν εκ νέου για την πορεία τους.

«Ολοκληρώνεται το στάδιο εγκατάστασης του αποστραγγιστικού συστήματος στο στάδιο ΑΛΚΑΖΑΡ και θα συνεχιστούν οι εργασίες με την τοποθέτηση του αρδευτικού συστήματος και τις απαραίτητες δοκιμές.

Αμέσως μετά θα εγκατασταθεί το τελευταίο μέρος χωμάτων με την επιμέλεια λεϊζερ για να τοποθετηθεί ο χλοοτάπητας», αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση.

Μοιραστείτε το: