28/09/2020
ΠΑΟΚ | Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020 - 22:46

Φερέιρα: «Έχουμε επικεντρωθεί όλοι στον αγώνα στις 25 Αυγούστου...»

Τι είπε για την Μπεσίκτας ο προπονητής του ΠΑΟΚ

Όλη η προσοχή στον ΠΑΟΚ είναι στραμμένη στο ματς του 2ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ και έτσι έχει διαμορφωθεί και η προετοιμασία, όπως τόνισε ο Αμπέλ Φερέιρα μετά τη φιλική νίκη επί του Βόλου.

Ο αντίπαλος θα είναι η Μπεσίκτας και, μιλώντας στο PAOK TV, ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε: «Όταν ξεκινήσαμε αυτή την προετοιμασία είχαμε καθορίσει ξεκάθαρα το πώς θα δουλέψουμε, γιατί γνωρίζουμε ότι οι χρονικοί περιορισμοί μας αναγκάζουν να το κάνουμε αυτό. Όλοι οι ποδοσφαιριστές ξέρουν πολύ καλά τις ευθύνες όσο αγωνίζονται στον ΠΑΟΚ. Έχουμε επικεντρωθεί όλοι στον αγώνα στις 25 Αυγούστου και στόχος είναι να περάσουμε στην επόμενη προκριματική φάση. Μόνο με τη δουλειά, την πειθαρχία και την ποιότητά μας θα προσπαθήσουμε για τον πρώτο μεγάλο στόχο. Έχουμε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στην ομάδα και πρέπει να τους δείξουμε αγάπη και να τους στηρίξουμε. Ξέρουμε ότι αυτούς τους παίκτες έχουμε και με αυτούς θα πρέπει να πορευτούμε.

Από την αρχή ξέραμε τις τρεις ομάδες που έχουμε μπροστά μας, έτσι και έχουμε μελετήσει και τις τρεις ομάδες. Μία από αυτές είναι η Μπεσίκτας. Σίγουρα είναι καλή ομάδα, σίγουρα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, αλλά έχουμε αρκετά στοιχεία για την Μπεσίκτας, αλλά θα μάθουμε κι άλλα όσο έρχονται οι μέρες για τον αγώνα».

Ενώ για το ποια είναι έως τώρα η θετική έκπληξη στην προετοιμασία, σχολίασε: «Σίγουρα η δίψα για τη διάκριση και τη δουλειά των νεαρών παικτών. Υπάρχει ποιότητα στους νεαρούς παίκτες του ΠΑΟΚ και αυτό το βλέπω μέσα στην προπόνηση. Μάλιστα αυτή η ποιότητα με τη δίψα που έχουν διάκριση μπορεί να δέσει με την εμπειρία των υπολοίπων παικτών του ΠΑΟΚ.

Όλοι οι παίκτες έχουν στόχο τη νίκη και για αυτή θα παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι. Μάλιστα εάν δεν γίνει αυτό μέσω της ποιότητας θα βγάλουμε αθλητικότατα, ένταση και ό,τι άλλο χρειαστεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είτε με τον καλό τρόπο είτε με ένα “άσχημο”».

Μοιραστείτε το: