26/09/2020
ΛΑΜΙΑ | Σάββατο 8 Αυγούστου 2020 - 19:06

Πετράκης: «Θα είμαστε ταπεινοί και θα δούμε πού μπορούμε να φτάσουμε»

Το μήνυμα του προπονητή της Λαμίας για τη νέα σεζόν * Τι είπαν Σαραμαντάς και Προβυδάκης

Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει για τη Λαμία και ο Γιώργος Πετράκης φροντίζει από την αρχή να κρατά χαμηλούς τόνους.

Μετά την πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν την Παρασκευή (7/8) ο Κρητικός τεχνικός είπε ότι θα πρέπει να υπάρχει ταπεινότητα και σιγά σιγά θα δουν οι «κυανόλευκοι» μέχρι πού μπορούν να φτάσουν.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας για την ευκαιρία που μας δίνει να εκπροσωπήσουμε την ομάδα της Λαμίας. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς και θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να πετύχουμε τους στόχους μας. Στην εποχή που βρισκόμαστε σίγουρα θα είναι μια δύσκολη χρονιά για όλους.

Μίλησα για πίστη και δουλειά γιατί είναι δυο κουβέντες στις οποίες πρέπει να στηριχθούμε, να τις σκεφτόμαστε καθημερινά και να δουλέψουμε πάνω σε αυτές για να γίνουμε καλύτεροι. Υγεία σε όλους και τα υπόλοιπα θα τα δούμε.

Όνειρα και φιλοδοξίες υπάρχουν πάντα. Θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές και θέλουμε αυτό να το κερδίσουμε από την δουλειά μας και την εξέλιξή μας. Δεν θέλουμε να οριοθετούμε στόχους παραπάνω από αυτό που μπορούμε, αυτό που θέλουμε είναι να βαδίζουμε βήμα βήμα. Θα είμαστε ταπεινοί και από εκεί και πέρα η καθημερινότητα θα δείξει πού μπορούμε να φτάσουμε», είπε ο Γ. Πετράκης.

Από την πλευρά του, ο νεοαποκτηθείς Γιώργος Σαραμαντάς δήλωσε: «Η Λαμία είναι μια σωστά δομημένη ομάδα και θα δουλέψουμε για να πάνε όλα καλά και μέσα στο γήπεδο. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, θα είναι μια δύσκολη χρονιά για όλες τις ομάδες, εμείς πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται η Λαμία. Αυτές είναι οι φιλοδοξίες μου. Θα δουλέψουμε με τον προπονητή μας και θα ακολουθούμε τις εντολές του σαν σύνολο, πάνω από όλα θα βελτιωνόμαστε μέσα στο γήπεδο.

Έχει επηρεάσει όλο τον κόσμο η κατάσταση με τον κορωνοϊό, όχι μόνο εμάς. Προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε τα νέα δεδομένα και σιγά σιγά θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία.

Ευχαριστώ τον κόσμο για το καλωσόρισμα. Θα κάνουμε τα πάντα για να τους ανταμείψουμε. Να κάνουν λίγο υπομονή και πιστεύω άμεσα θα επιστρέψουν στις εξέδρες».

Ενώ το έτερο μεταγραφικό απόκτημα των Φθιωτών, ο Κώστας Προβυδάκης, ανέφερε: «Eίμαι πολύ χαρούμενος, ευχαριστώ την ομάδα που με εμπιστεύτηκε. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Εύχομαι από τη μεριά μου να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα και να την πάμε ένα σκαλοπάτι πιο πάνω από πέρυσι. Μας περιμένει δουλειά και όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους.

Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμένα. Θα δουλεύω κάθε μέρα. Έχω υψηλούς στόχους και εύχομαι να πάω ακόμη ψηλότερα μαζί με την ομάδα. Έχω συνεργαστεί με τον κόουτς, είναι πολύ φιλόδοξος. Είναι επαγγελματίας και κάνει πολύ σωστά τη δουλειά του και εύχομαι να τα πάμε ακόμα καλύτερα.

Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα με τον ιο. Εύχομαι όλα να τελειώσουν γρήγορα και να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Θέλουμε να βλέπουμε τον κόσμο στις εξέδρες. Μας δίνει δύναμη και θάρρος και περνά και ο ίδιος όμορφα γιατί ξεδίνει».

Μοιραστείτε το: