29/09/2020
ΑΡΗΣ | Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020 - 19:24

Ματίγια: «Με έκαναν να νιώσω πολύ σημαντικός στον Άρη...»

Ο Ισπανός μέσος δήλωσε ότι είναι χρήσιμος και αγαπητός στους «κίτρινους»

Στον Άρη για άλλα δύο χρόνια έμεινε ο Χαβιέ Ματίγια και δεν κρύβει την ικανοποίησή του γι' αυτή την εξέλιξη.

Μιλώντας την Πέμπτη (6/8) στην ιστοσελίδα estadiodeportivo.com, ο Ισπανός μέσος τόνισε ότι νιώθει αγαπητός και σημαντικός στους «κίτρινους», κάτι που τον οδήγησε στο να συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο.

«Στον αθλητισμό όλα είναι ευτυχία. Πάντα είσαι λίγο φοβισμένος όταν αλλάζεις χώρες, ακόμα περισσότερο για μένα, που ήταν η πρώτη φορά που έφυγα από την Ισπανία. Όμως προσαρμόστηκα σε μία εξαιρετική καθημερινότητα στην Ελλάδα και την ομάδα.

Πέρασα δύο χρόνια απολαμβάνοντας το ποδόσφαιρο, έπειτα από δύσκολες στιγμές με τραυματισμούς και ο Άρης με βοηθούσε κάθε φορά. Μου έκαναν μία προσφορά για νέο συμβόλαιο δύο ετών και με έκαναν να νιώσω πολύ σημαντικός. Είμαι χρήσιμος και αγαπητός εδώ», είπε ο 31χρονος χαφ.

Και πρόσθεσε: «Τη Δευτέρα ξεκινάμε με ιατρικές εξετάσεις, τσεκ απ και αν όλα είναι εντάξει θα ξεκινήσουμε τις προπονήσεις. Κάναμε λιγότερες διακοπές από ποτέ και θα ξεκινήσουμε πιο αργά τα παιχνίδια. Να δούμε αν θα καταφέρουμε να ξεφορτωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται τον κορωνοϊό και να επιστρέψουμε άμεσα στην κανονικότητα».

Μοιραστείτε το: