25/09/2020
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020 - 17:50

Πάνθηρες: «Κοράκια και αρπακτικά του ποδοσφαίρου... μακριά»

Οι οργανωμένοι του Πανιωνίου προειδοποίησαν ότι δεν πρόκειται να ανεχθούν αλλαγή ΑΦΜ, έδρας και συμβόλων του συλλόγου

Ο Πανιώνιος διανύει κρίση, υποβιβάσθηκε στη δεύτερη κατηγορία, παρά την ηρωική προσπάθεια που κατέβαλλε στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας 1 και το μέλλον του είναι… άγνωστο.

Ο κόσμος της ιστορικής ομάδας αγωνιά και οι οργανωμένοι πραγματοποίησαν συνέλευση την Τετάρτη (5/8)… Αποτέλεσμα αυτής ήταν η έκδοση ανακοίνωσης στην οποία οι Πάνθηρες προειδοποιούν ότι δεν θα ανεχθούν αλλαγή του ΑΦΜ, της έδρας και των συμβόλων του συλλόγου.

Μάλιστα επισημαίνουν με νόημα «Κοράκια και αρπακτικά του ποδοσφαίρου... μακριά»!

Αναλυτικά, η θέση των Πανθήρων, μέσα από την ανακοίνωσή τους την Πέμπτη (6/8) αναφέρει τα εξής:

«Η χθεσινή συνέλευση (όπως και όλες οι συνελεύσεις του Ιουλίου) στην Θύρα 3 είχε την αύρα που αναζητάμε να νιώθουμε σε όλο το Πανιώνιο φάσμα.

Πολυφωνία, σεβασμός, παραγωγή ιδεών, τοποθετήσεις καθαρών και αμόλυντων ανθρώπων με γνώμονα το συλλογικό συμφέρον όχι το ατομικό.

Ειπώθηκαν πολλά και καλά. Το πιο ηχηρό όμως απ’ όλα που αποφασίστηκαν είναι το εξής:

Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης, ιδρύθηκε στις 14.9.1890, στην Σμύρνη. Έχει χρώματα μπλε και κόκκινο. Ο Δημητρός Δάλλας τον κράτησε στην ζωή, εν Αθήναις το 1922 και μέσω άλλων μας έδωσε την σκυτάλη.

Όποιος διανοηθεί να παίξει με την ιστορία του Συλλόγου μέσω αλλαγών ΑΦΜ και έδρας ή ‘‘τροποποιήσεων’’ σήματος και χρωμάτων, θα μας βρει ενωμένους εναντίον του.

Κοράκια και αρπακτικά του ποδοσφαίρου... μακριά. Οι πτήσεις πάνω από τα κεφάλια μας είναι επικίνδυνες. Ο Πάνθηρας ζώο υπομονετικό, στρατηγικό και επιθετικό.

Να έχετε όλοι το νου σας ...».

Μοιραστείτε το: