28/09/2020
Κόσμος | Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020 - 14:40

Αρκούδες στη Ρωσία κατασπάραξαν 11χρονο, που βρήκε φρικτό θάνατο

Σε μίνι ζωολογικό κήπο στο θέρετρο του Σότσι η τραγωδία

Ασύλληπτη τραγωδία… Φρικτό θάνατο βρήκε ένας 11χρονος στη νότια Ρωσία, όταν πλησίασε το κλουβί δύο αρκούδων, που τον άρπαξαν και εν συνεχεία τον κατασπάραξαν!

Η ανατριχιαστική ιστορία συνέβη σε μίνι ζωολογικό κήπο στο θέρετρο Σότσι. Εκεί το άτυχο παιδί ονόματι Νικίτα, θέλοντας να εντυπωσιάσει δύο συνομήλικα του κορίτσια, που παραθέριζαν με τις οικογένειες τους μαζί, πλησίασε το ξεκλείδωτο κλουβί με τις καφετιές αρκούδες… Φέρεται μάλιστα να τις «προκάλεσε» χτυπώντας τες στις πατούσες, ενώ προσπάθησε να ποζάρει μπροστά τους για φωτογραφία… Ωστόσο, ο 11χρονος πλησίασε πολύ κοντά με αποτέλεσμα οι αρκούδες να τον αρπάξουν, να τον σύρουν μέσα και να τον πετούν από τη μία πλευρά στην άλλη σαν μπάλα, προτού τον κατασπαράξουν!

Τα δύο κορίτσια παρακολουθούσαν έντρομα τις αρκούδες να χτυπούν κα να δαγκώνουν τον φίλο τους, άρχισαν να ουρλιάζουν καλώντας τους γονείς τους, αλλά μέχρι να φθάσει βοήθεια το μοιραίο είχε επέλθει.

Όταν έφτασαν οι υπεύθυνοι και σκότωσαν τις αρκούδες για να απελευθερώσουν τον άτυχο Νικίτα ήταν πλέον αργά, καθώς το παιδί είχε χάσει τη ζωή του…

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διωκτικές αρχές διεξάγουν έρευνα, ενώ ο δήμαρχος του Σότσι απαγόρεψε τη λειτουργία όλων των μίνι ζωολογικών κήπων στο ρωσικό θέρετρο.

Μοιραστείτε το: