28/09/2020
Πόλο | Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020 - 23:28

Για άλλα δύο χρόνια στην ομάδα πόλο του Ολυμπιακού η Σταματοπούλου

Η 21χρονη τερματοφύλακας είναι σίγουρη για νέες επιτυχίες

Ακόμη μία παίκτρια κράτησε ο Ολυμπιακός στο πόλο γυναικών, καθώς την Τετάρτη (5/8) η Ιωάννα Σταματοπούλου υπέγραψε νέο συμβόλαιο για δύο χρόνια.

Η 21χρονη τερματοφύλακας εξέφρασε τη βεβαιότητά της ότι οι «ερυθρόλευκες» θα συνεχίσουν να κυριαρχούν και τις επόμενες σεζόν, πετυχαίνοντας τους στόχους τους.

Aναλυτικά, η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη: «O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ιωάννα Σταματοπούλου. Η διεθνής αθλήτρια υδατοσφαίρισης, υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο διετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του Συλλόγου μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Ιωάννα Σταματοπούλου δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Μετά από 8 χρόνια εδώ αισθάνομαι την ομάδα σαν την οικογένεια μου και η ανανέωση της συνεργασίας μου είναι αυτό που ήθελα εξ αρχής.

Είμαι σίγουρη ότι και τα επόμενα χρόνια θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές και θα διευρύνουμε το μεγαλείο του Ολυμπιακού, πετυχαίνοντας τους στόχους μας. Εύχομαι να έχουμε όλοι την υγεία μας και να κυλήσει φυσιολογικά η σεζόν, χωρίς τα γεγονότα που στιγμάτισαν την προηγούμενη”».

Μοιραστείτε το: