29/09/2020
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020 - 20:23

Και ξαφνικά τέλος ο Φαζός από την Παναχαϊκή...

Ο 24χρονος στόπερ έφυγε για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους

Aπρόοπτη εξέλιξη καταγράφηκε την Τετάρτη (5/8) στην Παναχαϊκή, καθώς ο Μανώλης Φαζός αποχώρησε εξαιτίας προσωπικών και οικογενειακών λόγων.

Η απόκτηση του 24χρονου στόπερ είχε ανακοινωθεί στις 16 Ιουλίου από τους «κοκκινόμαυρους», αλλά έμελε να αποδειχθεί βραχύβια η συνύπαρξη των δύο πλευρών, με τον παίκτη να ευχαριστεί τον Γιώργο Μπάρλο και τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο για την κατανόησή τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Φαζό

Ο ποδοσφαιριστής επικαλέστηκε προσωπικούς-οικογενειακούς λόγους που τον αναγκάζουν να μείνει κοντά στην οικογένεια του στην Κρήτη κάτι που η ομάδα μας σεβάστηκε απόλυτα και προχώρησε στην από κοινού λύση της συνεργασίας.

Μάλιστα ο Μανώλης Φαζός θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα έπειτα από αυτήν την εξέλιξη δήλωσε στο pfc1891.gr: “Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την ΠΑΕ Παναχαϊκή, τον πρόεδρο της κ. Γιώργο Μπάρλο και την τεχνική ηγεσία αφενός για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου και αφετέρου για την κατανόηση τους στην επιθυμία μου να αποχωρήσω. Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα που επιλέχθηκα για να είμαι μέλος αυτής της ιστορικής ομάδας, αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα θέλουμε.

Εύχομαι στη μεγάλη ομάδα της Παναχαϊκής να επιστρέψει στην Α' Εθνική εκεί που πραγματικά ανήκει και γιατί όχι κάποια στιγμή στο μέλλον αν οι συνθήκες το επιτρέπουν να φορέσω τη φανέλα της. Καλή χρονιά σε όλους”».

Μοιραστείτε το: