30/09/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020 - 17:54

ΕΠΟ για Καρυπίδη: «Έκπληξη, αποδοκιμασία και άσκηση ευτελούς ποιότητας κριτικής...»

Η Ομοσπονδία απάντησε στις δηλώσεις του προέδρου του Άρη

Δυσαρέσκεια έφεραν στην ΕΠΟ οι δηλώσεις που έκανε την Τρίτη (4/8) ο Θόδωρος Καρυπίδης, χαρακτηρίζοντας επικίνδυνους τους διοικούντες, για να υπάρξει απάντηση της Ομοσπονδίας στον πρόεδρο του Άρη την Τετάρτη (5/8).

Αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση ότι το αφεντικό των «κίτρινων» δεν ζήτησε τη συμβουλή και την παρέμβαση της ΕΠΟ προς τη ΦΙΦΑ για το θέμα της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών, με την Ομοσπονδία να εκφράζει έκπληξη και αποδοκιμασία και να κάνει λόγο για άσκηση ευτελούς ποιότητας κριτικής για επικοινωνιακούς σκοπούς.

Αναλυτικά: «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει την έκπληξη και την αποδοκιμασία της για τις χθεσινές αναφορές του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Άρης κ. Θεόδωρου Καρυπίδη, σχετικά με το θέμα της πρόσφατης επιβολής ποινής απαγόρευσης μεταγραφών από την FIFA.

Η Ε.Π.Ο. επισημαίνει και επιμένει ότι οι κρίσεις του στηρίζονται σε ανακριβή στοιχεία, τα οποία έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα έγγραφα που περιλαμβάνονται στους φακέλους των επίμαχων υποθέσεων, επιθυμεί δε να του υπενθυμίσει ότι στο σύνολο του υλικού που διακίνησε η FIFA για τις υποθέσεις της ΠΑΕ Άρης, και του κοινοποιήθηκε από τις υπηρεσίες της Ομοσπονδίας, η ΠΑΕ Άρης ουδέποτε αντέδρασε επίσημα, ουδέποτε ζήτησε τη συμβουλή και την παρέμβαση της Ε.Π.Ο., έχασε δε ανεξήγητα και αδικαιολόγητα όλες τις διεθνώς ισχύουσες προθεσμίες, προκειμένου να υποστηρίξει τα συμφέροντά της ενώπιον των διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών.

Η άσκηση ευτελούς ποιότητας κριτικής εις βάρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δεν μπορεί ποτέ να αποτελεί εργαλείο διεκπεραίωσης προσωπικών επιδιώξεων και εσωτερικής επικοινωνίας για άσκηση επιρροής προς τον υπερήφανο, αλλά και απολύτως υποψιασμένο κόσμο του Άρη».

Μοιραστείτε το: