24/09/2020
ΛΑΜΙΑ | Τρίτη 4 Αυγούστου 2020 - 22:13

Έκλεισε Προβυδάκη η Λαμία

Συμφώνησε με τους Φθιώτες ο 24χρονος δεξιός μπακ * Την Παρασκευή (7/8) η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν

Στην απόκτηση του Κώστα Προβυδάκη προχωρά η Λαμία.

Ο 24χρονος δεξιός μπακ είχε μείνει ελεύθερος από τον Εργοτέλη, τα βρήκε σε όλα με τους Φθιώτες και μέσω instagram διέρρευσε και η σχετική φωτογραφία, που τον απεικονίζει με τη φανέλα της ομάδας του Γιώργου Πετράκη.

Εκκρεμεί, λοιπόν, η επίσημη ανακοίνωση των «κυανόλευκων», που με άλλη ανακοίνωση γνωστοποίησαν την Τρίτη (4/8) ότι η έναρξη των προπονήσεων για τη νέα σεζόν θα γίνει στις 19.00 της Παρασκευής (7/8) στο ΔΑΚ, χωρίς κόσμο ένεκα κορωνοϊού.

Tην προσεχή Δευτέρα (10/8) θα ακολουθήσει η μετάβαση στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, με την επιστροφή στη βάση να είναι προγραμματισμένη για τις 20 Αυγούστου. 

Aναλυτικά: «Εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ολόκληρη η ομάδα της Λαμίας (παίκτες, προπονητικό επιτελείο, στελέχη, εργαζόμενοι) υποβλήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 3/8 σε μοριακό έλεγχο για κορωνοϊό.

Σήμερα Τρίτη 4/8 και αύριο Τετάρτη 5/8 οι ποδοσφαιριστές χωρισμένοι σε γκρουπ περνούν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και την Πέμπτη 6/8 θα υποβληθούν σε εργομετρικά τεστ.

Η πρώτη επίσημη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7/8 στις 19:00 στο ΔΑΚ Λαμίας. Η προπόνηση εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών λόγω του κορωνοϊού, θα είναι κλειστή για τους φιλάθλους, μόνο με την παρουσία ΜΜΕ, πάντα τηρώντας αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Η ομάδα θα πραγματοποιήσει το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι για το οποίο θα αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας 10/8 και θα διαμένει στο ξενοδοχείο “ΜΟΝΤΑΝΑ” μέχρι τις 20/8. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας αλλά και μετά την επιστροφή της θα δώσει μια σειρά από φιλικούς αγώνες οι οποίοι θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες».

Μοιραστείτε το: