24/09/2020
ΑΕΛ | Τρίτη 4 Αυγούστου 2020 - 21:56

Αρχίζουν τις προπονήσεις στην ΑΕΛ

Τη Δευτέρα (10/8) η αναχώρηση για τα Τρία Πέντε Πηγάδια * Δοκιμαστικά για την Κ17

Την πρώτη προπόνηση για τη σεζόν 2020-21 θα κάνουν στις 19.00 της Τετάρτης (5/8) οι παίκτες της ΑΕΛ στα Δένδρα, με τη διοίκηση να ενημερώνει την Τρίτη (4/8) ότι θα είναι κλειστή για τον κόσμο, αλλά ανοικτή για τα ΜΜΕ.

Οι «βυσσινί» θα αναχωρήσουν την προσεχή Δευτέρα (10/8) για τα Τρία Πέντε Πηγάδια, με το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο αθλητικό κέντρο της Νάουσας να ολοκληρώνεται στις 19 του μήνα.

Με την επιστροφή στη βάση ο Μιχάλης Γρηγορίου θα δει εν δράσει τους ποδοσφαιριστές του, καθώς θα γίνουν ορισμένα φιλικά παιχνίδια μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένη για τις 12 Σεπτεμβρίου.

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι αύριο Τετάρτη 5/8/2020 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδος για τη νέα σεζόν 2020-21.

Η προπόνηση θα διεξαχθεί στο Προπονητικό Κέντρο της ΑΕΛ στα Δένδρα Τυρνάβου και είναι κλειστή για επισκέπτες, φιλάθλους και συγγενείς.

Στο πνεύμα της εποχής και τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που θα εγκριθεί η διαπίστευση τους παρακαλούνται να βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο το αργότερο έως τις 18:50, φέροντας μαζί τους υποχρεωτικά μάσκα και προαιρετικά γάντια.

Ακολούθως θα οδηγηθούν σε συγκεκριμένο χώρο επί της εγκατάστασης όπου θα κάνουν δηλώσεις ο προπονητής κ. Μιχάλης Γρηγορίου και ποδοσφαιριστές.

Οι διαπιστευμένοι εκπρόσωποι των ΜΜΕ και οι διαπιστευμένοι φωτογράφοι θα έχουν περιορισμένο χρόνο με αυστηρό χρονοδιάγραμμα για να ασκήσουν το λειτούργημά τους.

Στις 19:20 θα ολοκληρωθεί η διαδικασία για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και θα αποχωρήσουν προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει με την προπόνηση της.

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να διαπιστευτούν παρακαλούνται να αποστείλουν email έως αύριο Τετάρτη 5/8 και ώρα 16:00 αναφέροντας το όνομα, την ιδιότητα και το μέσο που εκπροσωπούν στο info@aelfc.gr», αναφέρεται στην ανακοίνωση των Θεσσαλών.

Με άλλη ανακοίνωση γνωστοποιείται ότι από την Πέμπτη (6/8) έως το Σάββατο (8/8) θα διεξαχθούν δοκιμαστικές προπονήσεις για ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την Κ17.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι από την Πέμπτη 6/8 έως το Σάββατο 8/08, θα πραγματοποιηθούν ανοιχτές προπονήσεις - δοκιμές για ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την ομάδα νέων Κ17, γεννηθέντες τα έτη 2004 και 2005.

Οι ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να δοκιμαστούν, πρέπει να βρίσκονται αυτό το τριήμερο στο Βοηθητικό Δημοτικό Γήπεδο Γιάννουλης το αργότερο στις 18:00 για την Πέμπτη και την Παρασκευή και έως τις 7:30 το πρωί για το Σάββατο, έχοντας μαζί τους καρδιολογική εξέταση (το αργότερο ενός μηνός), αρνητικό μοριακό τεστ κορωνοϊού (διεξαγωγή του τεστ από σήμερα έως την Πέμπτη πρωί), ποδοσφαιρικά παπούτσια και δικό τους λευκό σετ προπόνησης (μπλουζάκι, σορτσάκι, κάλτσες, όλα λευκά).

Με την άφιξη τους στην εγκατάσταση θα συμπληρώνουν υπεύθυνη δήλωση- ερωτηματολόγιο, όπου μεταξύ άλλων θα δηλώνουν ότι είναι ελεύθεροι από τις ομάδες τους ή έχουν τη συναίνεση τους για να συμμετάσχουν στις προπονήσεις.

Πληροφορίες για τις ιατρικές εξετάσεις και τη διαδικασία εισόδου στο τηλέφωνο 2410259000 καθημερινά 9:00-16:00».

Μοιραστείτε το: