26/09/2020
ΙΩΝΙΚΟΣ | Τρίτη 4 Αυγούστου 2020 - 18:18

Κύργιας: «Έχει δυναμική ο Ιωνικός...»

Ο 31χρονος στόπερ μίλησε για τους λόγους που αποφάσισε να μεταγραφεί στους Νικαιώτες

Ένα από τα μέχρι στιγμής μεταγραφικά αποκτήματα του Ιωνικού για τη νέα σεζόν είναι ο Μιχάλης Κύργιας, ο οποίος αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να μετακομίσει από τη Ριζούπολη και τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Νίκαια.

Μιλώντας την Τρίτη (4/8) στην επίσημη ιστοσελίδα των «κυανόλευκων», ο 31χρονος στόπερ δήλωσε: «Σίγουρα πρόκειται για μια ιστορική ομάδα. Μετά από χρόνια βρίσκεται και πάλι σε αυτό το επίπεδο, οπότε για οποιοδήποτε παίκτη αποτελούν κίνητρο και η δυναμική της και κάποια πράγματα που είπα με τον πρόεδρο και μου έδειξε και ο ίδιος τι σκέφτεται. Αυτοί είναι οι λόγοι που επέλεξα τον Ιωνικό».

Επίσης, είπε:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Ιωνικό και το κλίμα που έχει συναντήσει: «Καλή αρχή, καλή χρονιά να έχουμε. Έχω συναντήσει πολύ καλό κλίμα, πολύ καλή οργάνωση στα πάντα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς και ελπίζω όλο αυτό να μετουσιωθεί σε μια καλή πορεία».

Για την έναρξη της προετοιμασίας: «Μετά από πολύ καιρό ξανά στο γήπεδο. Ειδικά η Σούπερ Λίγκα 2 και η Football League μετά από μεγάλο διάστημα είναι ξανά στο γήπεδο. Σίγουρα χρειάζεται κάποιος χρόνος προσαρμογής για όλα τα παιδιά, παρ' όλα αυτά γι' αυτό είναι οι προετοιμασίες, για να βρούμε σιγά σιγά τα πατήματά μας και να είμαστε έτοιμοι για το ξεκίνημα».

Μοιραστείτε το: