26/09/2020
ΞΑΝΘΗ | Τρίτη 4 Αυγούστου 2020 - 17:45

Για την ώρα κλείνουν τα τμήματα υποδομής στην Ξάνθη...

Τι αναφέρουν οι Θρακιώτες για την αναστολή λειτουργίας

Μόνο αναταραχή επικρατεί στην Ξάνθη το τελευταίο χρονικό διάστημα και την Τρίτη (4/8) ανακοινώθηκε και η αναστολή λειτουργίας των τμημάτων υποδομής μέχρι νεωτέρας.

Οι ακρίτες αναφέρουν ότι δεν μπορεί να προγραμματιστεί τίποτα, από τη στιγμή που επίκεινται αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ και υπάρχουν στη μέση και τα μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Αναλυτικά: «Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ξάνθη Π.Α.Ε. προς ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων (προπονητών, ποδοσφαιριστών, γονέων) του Τμήματος Υποδομών και Ανάπτυξης αναφέρει τα παρακάτω:

Με βάση τις δηλώσεις του κ. Πανόπουλου σε σχέση με τις επικείμενες αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και τις αναφερόμενες καταληκτικές ημερομηνίες, αλλά και τις επικείμενες αποφάσεις της Ε.Π.Ο. σχετικά με τη διεξαγωγή των μπαράζ και τις ημερομηνίες τέλεσης των, η έναρξη λειτουργίας όλων των τμημάτων υποδομής για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και ό,τι αυτή συμπεριλαμβάνει (έναρξη αγωνιστικής προετοιμασίας, δοκιμές ποδοσφαιριστών, μεταγραφικές κινήσεις, κατάρτιση των ρόστερ…) δεν είναι δυνατή με τις προαναφερόμενές συνθήκες!!!

Η επανέναρξη λειτουργίας των Τμημάτων Υποδομής θα γίνει το ταχύτερο δυνατό και με τον αποτελεσματικότερο τρόπο μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, η ομαλότητα και η τάξη αποκατασταθούν και σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν!».

Μοιραστείτε το: