28/09/2020
ΛΑΜΙΑ | Τρίτη 4 Αυγούστου 2020 - 13:29

Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία: «Σεβόμαστε τον κ. Παπαϊωάννου, αλλά του ζητάμε να επανεξετάσει την απόφαση του»

Το Δ.Σ. του μητρικού σωματείου των Φθιωτών αναγνωρίζει την προσφορά του μεγαλομετόχου των «κυανόλευκων», κατανοούν τις δυσκολίες, αλλά θέλουν να παραμείνει στην ομάδα

Σαν… βόμβα έπεσε η δήλωση του Πανουργιά Παπαϊωάννου ότι θα πουλήσει τις μετοχές της ΠΑΕ Λαμίας… Αυτή η πρόθεση απαλλαγής από τα βάρη της ομάδας έφερε την αντίδραση του Ερασιτέχνη του ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος αναγνωρίζει την προσφορά του μεγαλομετόχου της ομάδας, αλλά τον καλεί να επανεξετάσει την απόφαση του δείχνοντας ότι επιθυμεί την παραμονή του.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου του μητρικού σωματείου των Φθιωτών, έπειτα από τηλεδιάσκεψη των μελών του το βράδυ της Δευτέρας (3/8) αναφέρει τα εξής:

«Ο Ερασιτέχνης Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 αντιμετωπίζει με μεγάλο σεβασμό στο πρόσωπο του Πανουργιά Παπαϊωάννου αλλά και ανησυχία, τη δήλωση - επιθυμία του μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδος, να παραχωρήσει τις μετοχές της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964.

Η πολύτιμη και ανεξίτηλη προσφορά του στην ομάδα μας, την οποία οδήγησε στα σαλόνια της Superleague με σταθερά βήματα και ανοδική πορεία, κερδίζοντας την καταξίωση και τον σεβασμό όλων και αναδεικνύοντας τη δυναμική του επαρχιακού ποδοσφαίρου είναι δεδομένη και αδιαμφισβήτητη.

Κατανοούμε και σεβόμαστε απόλυτα τους λόγους που τον οδηγούν σε μια τέτοια ανακοίνωση, δεδομένων των πολλαπλών υποχρεώσεων και της πολύχρονης δοκιμασίας του, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι πάντα με σεβασμό στο πρόσωπο του, να του ζητήσουμε να την επανεξετάσει. Είναι ο αναμορφωτής της ομάδας μας, το όνομά του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο μαζί της και επιθυμία όλων είναι αυτό να συνεχιστεί !!

Ταυτόχρονα καλούμε κάθε αρμόδιο για το ποδόσφαιρο ή μη, από τον πρώτο πολίτη της χώρας ως τον τελευταίο φίλαθλο να υποστηρίξουν ενεργά και με κάθε τρόπο την προσπάθεια των επαρχιακών Συλλόγων και των υγιών δυνάμεων και παραγόντων του Ελληνικού ποδοσφαίρου για να κερδίσει το λαοφιλές άθλημα τη θέση που του αξίζει στη συνείδηση όλων.

Εκ του Δ.Σ.».

Μοιραστείτε το: