26/09/2020
ΧΑΝΙΑ | Τρίτη 4 Αυγούστου 2020 - 13:10

Ανέβαλε τη συνέντευξη Τύπου ο Ροκάκης

Δεν θα μιλήσει ο πρόεδρος των Χανίων τελικά… * «Στείλαμε με σωστό όνομα το εξώδικο», απαντά ο Αμανατίδης

Ο πρόεδρος των Χανίων, Αντώνης Ροκάκης, είχε προαναγγείλει συνέντευξη Τύπου την Τρίτη (4/8) με όλα τα θέματα αναφορικά με όσους δεν βοήθησαν την ομάδα να κερδίσει την άνοδο της στη Σούπερ Λίγκα 1 μέσω της αναδιάρθρωσης ελέω κορωνοϊού… Ωστόσο, το αφεντικό των «δελφινιών», όπως ανακοινώθηκε, αναβάλλει αυτή του την κίνηση.

«Η προγραμματισμένη για σήμερα συνέντευξη Τύπου του Προέδρου της ΠΑΕ Χανιά, Αντώνη Ροκάκη, αναβάλλεται», ήταν η χαρακτηριστική ενημέρωση.

Από εκεί και πέρα, ο ειδικός σύμβουλος των Χανίων, Βασίλης Αμανατίδης, επικοινώνησε με το a-sports.gr και υποστήριξε ότι στο επίσημο εξώδικο που εστάλη σε όλες τις αρμόδιες αρχές το όνομα της ομάδας είναι σωστό, «απαντώντας» σε σχετικό μας δημοσίευμα για το σοβαρότατο σφάλμα -άγνοια του δικηγόρου, που επιστρατεύτηκε για την εν λόγω εργασία.

Εμείς από την πλευρά μας δεν έχουμε κανένα λόγο να τον αμφισβητήσουμε, ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζει τόσο ο ίδιος όσο και οι «κυανόλευκοι» γενικότερα ότι ο συντάκτης του εξώδικου ή όποιος άλλος έστειλε αρχικά επιλεκτικά σε ΜΜΕ της αρεσκείας του ολόκληρο το εξώδικο γράφοντας την ομάδα στο συγκεκριμένο έγγραφο ως «ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά» τους εξέθεσε ανεπανόρθωτα, αφού εν συνεχεία όλα τα Μέσα προχώρησαν σε αναπαραγωγή έτσι ακριβώς όπως το είχε δώσει ο συνεργάτης της ομάδας στους… φίλους του αρχικά.

Μοιραστείτε το: