24/09/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Τρίτη 4 Αυγούστου 2020 - 11:31

«Ασπίδα» Μπουτσικάρη σε Αυγενάκη

Η διοργανώτρια της μεγάλης κατηγορίας διαψεύδει ότι ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας 1 είπε στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού πήρε θέση για την αναδιάρθρωση

Οι δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης SL2-FL, Λεωνίδα Λεουτσάκου στο a-sports.gr ότι ο ομόλογος του της Σούπερ Λίγκας 1, Λεωνίδας Μπουτσικάρης στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ενημέρωσε το συμβούλιο πως ο Λευτέρης Αυγενάκης τάσσεται κατά της αναδιάρθρωσης έφερε την αντίδραση της μεγάλης κατηγορίας…

Η διοργανώτρια, λοιπόν, την Τρίτη (4/8) το πρωί έσπευσε να διαψεύσει τα πάντα με τον Μπουτσικάρη να σηκώνει «ασπίδα» προς τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Αναλυτικά, η θέση της SL1 επί του θέματος είναι η ακόλουθη:

«Ουδέποτε ο πρόεδρος της Super League, στη χτεσινή συνεδρίαση της ΕΕ της ΕΠΟ, είπε ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Αυγενάκης πήρε θέση υπέρ ή κατά της αναδιάρθρωσης.

Ενημέρωσε ότι κατά την πρόσφατη συνάντηση της Επιτροπής της Super League στο Υφυπουργείο, για τη σταδιακή επιστροφή θεατών στα γήπεδα τη νέα σεζόν, ο κ. Αυγενάκης ανέλυσε το σκεπτικό της τροπολογίας του, το οποίο δίνει το δικαίωμα στις διοργανώτριες αρχές να αποφασίσουν οι ίδιες για την τροποποίηση της προκήρυξής τους. Γεγονός το οποίο βρίσκει απόλυτα σύμφωνη, νομικά και ουσιαστικά, τη Super League».

Μοιραστείτε το: