25/09/2020
ΙΩΝΙΚΟΣ | Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 - 22:45

Σπανός: «Στόχος είναι να δείξουμε έργα μέσα στο γήπεδο...»

Άρχισε προπονήσεις ο Ιωνικός για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Με πολλά χαμόγελα και με τον κόσμο να δίνει το δικό του «παρών», έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (3/8) η πρώτη προπόνηση του Ιωνικού για τη νέα σεζόν που θα τον βρει στη Σούπερ Λίγκα 2.

Λόγω των έργων που γίνονται στο γήπεδο της Νεάπολης για την ανακατασκευή και τοποθέτηση του νέου υβριδικού χλοοτάπητα το ραντεβού τεχνικού επιτελείου και παικτών δόθηκε στο «Παντελής Νικολαΐδης», με τον Πογοσιάν να είναι ο μοναδικός που δεν προπονήθηκε εξαιτίας μιας φλεγμονής και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.

Φυσικά, ο πρόεδρος των Νικαιωτών Γιάννης Τσιριγώτης ήταν παρών, ενώ ο Δημήτρης Σπανός τόνισε στις δηλώσεις του ότι το ζητούμενο είναι η συνέπεια σε όλους τους τομείς, υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει να δείξει έργα η ομάδα μέσα στο γήπεδο και δεν χρειάζονται πολλά λόγια.

«Είναι τιμή για εμένα, είμαι ενθουσιασμένος γιατί γυρνάω σε γνώριμα λημέρια μετά από πολλά χρόνια, πάνω από 30 ίσως χρόνια. Το βασικό που πρέπει να εύχεται ένας προπονητής είναι να υπάρχει υγεία, να ξεκινήσουμε και να συνεχίσουμε χωρίς τραυματισμούς και όλοι να είναι υγιείς. Έτσι ώστε και το πλάνο να δείξουμε μέσα στο γήπεδο και να βελτιώνεται η ομάδα. Έχουμε τον χρόνο να εμφανιστούμε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή.

Θα πω το εξής, στις δύσκολες μέρες που ζούμε αυτό που έχω καταλάβει από τους ανθρώπους που κρατούν τα ηνία του Ιωνικού, τον κ. Γιάννη και τον κ. Τάκη Τσιριγώτη, το πρώτο μέλημά τους είναι η συνέπεια σε όλους τους τομείς. Συνέπεια στην ιστορία της ομάδας, συνέπεια στην οργάνωση, στο επίπεδο που μέρα με τη μέρα γίνεται καλύτερο. Το βασικό είναι να διατηρήσουμε τα κεκτημένα και δουλεύοντας να γίνουμε καλύτεροι, δεν μπορώ να πω λόγια, στόχος είναι να δείξουμε έργα μέσα στο γήπεδο», ανέφερε ο 51χρονος προπονητής.

Την Τρίτη (4/8) θα προπονηθούν το πρωί οι «κυανόλευκοι», ενώ το απόγευμα θα υποβληθούν σε σωματομετρικές μετρήσεις.

Μοιραστείτε το: