28/09/2020
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 - 22:14

Ξεκίνησαν δουλειά στην Παναχαϊκή

Τι δήλωσε ο Ελευθερόπουλος στην πρώτη προπόνηση των «κοκκινόμαυρων»

Σε ρυθμούς προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν μπήκαν το απόγευμα της Δευτέρας (3/8) οι παίκτες της Παναχαϊκής.

Η πρώτη προπόνηση έγινε στο γήπεδο της Αγυιάς, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να δίνει το σύνθημα για σκληρή δουλειά κι ευχόμενος να μην προκύψουν τραυματισμοί.

«Ξεκινάμε με όρεξη και πολλά όνειρα την προετοιμασία μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Περιμέναμε είναι η αλήθεια με ανυπομονησία αυτή τη στιγμή, καθώς είναι μεγάλη χαρά για εμάς το γεγονός ότι επιστρέφουμε στους αγωνιστικούς χώρους.

Είμαστε έτοιμοι για να δουλέψουμε σκληρά μαζί με τους ποδοσφαιριστές μας, αυτούς που ήδη έχουμε και αυτούς που θα αποκτηθούν. Έχουμε μπροστά μας ένα εύλογο χρονικό διάστημα στο οποίο όλοι μας θα επικεντρωθούμε στη δουλειά μας μέσα στο γήπεδο, σύμφωνα πάντα με το πλάνο και τους στόχους που έχουμε θέσει όπως αρμόζει σε μία ομάδα με την ιστορία και το όνομα της Παναχαϊκής. Εύχομαι να έχουμε μία καλή προετοιμασία, χωρίς τραυματισμούς», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα των Αχαιών ο 44χρονος τεχνικός.

Το «παρών» έδωσαν οι εξής «κοκκινόμαυροι»: Ορέστης Μένκα, Ανδρέας Κολοβούρης, Κωνσταντίνος Καπούταγλης, Μάριος Μικές, Αδάμ Τσεκούρας, Τζέιμς Σταμόπουλος, Δημήτρης Πατάπης, Μαριάνο Αγκαράι, Βασίλης Μπελεζάκης, Ξενοφών Πάνος, Μανώλης Φαζός, Θύμιος Αργυρόπουλος, Δήμος Κόκας, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, Τίμος Πατρώνης, Γιάννης Σκεπετάρης, Ιάσων Σταυρόπουλος, Βέλικο Μπάτροβιτς, Αλκιβιάδης Μαρκοπουλιώτης, Χρήστος Τσότρας, Γιώργος Μουστακόπουλος, Νίκος Μασούρας και Δημήτρης Καλαμπόκας.

Μοιραστείτε το: