26/09/2020
ΑΕΛ | Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 - 14:12

ΠΑΕ ΑΕΛ: «Το θέμα της αναδιάρθρωσης λύθηκε οριστικά και αμετάκλητα»

Και επίθεση στον Πανιώνιο από τους Θεσσαλούς… * Τι αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους 

Ανακοίνωση εξέδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (3/8) η ΠΑΕ ΑΕΛ και στην οποία αναφέρεται στο αίτημα της ΠΑΕ Πανιώνιος για μη αναδιάρθρωση, μη άνοδο καμίας ομάδας από τη Σούπερ Λίγκα 2 και παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα 1.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η θεσσαλική ΠΑΕ, το θέμα της αναδιάρθρωσης έχει λυθεί οριστικά και αμετάκλητα, ενώ κάνει λόγο και για πρόταση εκτός θεματολογίας και αποτέλεσμα σκοτεινών διεργασιών καθώς στηρίχθηκε εκ του πονηρού, σύμφωνα πάντα με την ΑΕΛ, από ΠΑΟΚ και Βόλο.

Τέλος οι «βυσσινί» τονίζουν για ακόμα μια φορά ότι η απόφαση για 14 ομάδες ψηφίστηκε από τις 13 ΠΑΕ και πως αν επιχειρηθεί οποιοδήποτε θέμα για αναδιάρθρωση δεν θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα, με ταυτόχρονη κατάθεση των δελτίων των ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί τη θέση του Προέδρου και ιδιοκτήτου της κ. Αλέξη Κούγια στο σημερινό αίτημα της ΠΑΕ Πανιώνιος περί μη υποβιβασμού καμίας ομάδας από την Super League 1 εξαιτίας της μη ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος της Super League 2 με ταυτόχρονη παραμονή 14 ομάδων στην Super League 1, η οποία είναι η εξής:

Η πρόταση του Πανιωνίου αρχικά και προσωρινά στηρίχθηκε εκ του πονηρού από τον ΠΑΟΚ και τον Βόλο.

Η πρόταση ήταν εκτός θεματολογίας και αποτέλεσμα σκοτεινών διεργασιών.

Το θέμα της αναδιάρθρωσης λύθηκε οριστικά και αμετάκλητα με την ισχυρή απόφαση της προηγούμενης Δευτέρας 27/7 του Συνεταιρισμού με 13-1, όπου μειοψήφησε μόνο ο Πανιώνιος.

Την ως άνω απόφαση μας όλοι στον Συνεταιρισμό αποφασίσαμε να τη στηρίξουμε λέγοντας ότι, αν επιχειρηθεί αναδιάρθρωση και παραβίαση της προκήρυξης μας, δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, με ταυτόχρονη κατάθεση των δελτίων μας.

Την ως άνω απόφαση επικρότησαν οι εκπρόσωποι των FIFA και UEFA και στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου και στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Και αυτήν την απόφαση μόνοι μας ερχόμαστε να συζητήσουμε και να αμφισβητήσουμε!

Κάθε προσπάθεια επαναφοράς εκ νέου τέτοιου θέματος είναι εκ του πονηρού.

Ευτυχώς για εμάς, δεν έχουμε κάνει λοβοτομή!».

Μοιραστείτε το: