28/09/2020
ΑΕΚ | Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 - 11:46

Μιλά για τις ανανεώσεις με Λιβάγια, Ολιβέιρα, Γαλανόπουλο, Αλμπάνη ο Ίβιτς

Στην Ένωση θέλουν να κρατήσουν και τους τέσσερις ποδοσφαιριστές στο ρόστερ τους

Σειρά έχουν πάρει οι ανανεώσεις συμβολαίων στην ΑΕΚ και προτεραιότητα έχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι Μάρκο Λιβάγια, Νέλσον Ολιβέιρα, Κώστας Γαλανόπουλος και Χρήστος Αλμπάνης.

Στην Ένωση θέλουν και τους τέσσερις παίκτες στο ρόστερ τους και να ανανεώσουν αμφότεροι τα συμβόλαιά τους, τα οποία λήγουν το καλοκαίρι του 2021.

Ο Λιβάγια αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων και πιο σταθερών παικτών της ΑΕΚ όσο αγωνίζεται με τη φανέλα της, ενώ και ο ίδιος είναι ευχαριστημένος στους «κιτρινόμαυρους», αλλά θέλει καλύτερο συμβόλαιο.

Ο Ολιβέιρα εμφανίζεται επίσης χαρούμενος και ικανοποιημένος κατά την παρουσία του στην ΑΕΚ όμως έχει υπάρξει ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού. Ο ίδιος θέλει να αγωνιστεί σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα, αλλά δεν θα έλεγε όχι στο να παραμείνει «κιτρινόμαυρος».

Τέλος, με τους Γαλανόπουλο, Αλμπάνη, ακόμα δεν έχει γίνει καμία κουβέντα για επέκταση, αλλά αυτή δεν θα… αργήσει. Για τον 22χρονο μέσο ο τραυματισμός του Δεκεμβρίου τον πήγε πίσω, αλλά στην ΑΕΚ τον πιστεύουν και τον θέλουν στην ομάδα. Την πίστη τους εκφράζουν στην ΑΕΚ και στον Αλμπάνη παρότι εκείνος δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί.

Μοιραστείτε το: