26/09/2020
Βόλεϊ | Κυριακή 2 Αυγούστου 2020 - 22:51

Κράτησε και τον Ράπτη ο Παναθηναϊκός

Ανανέωσε για ένα χρόνο ο 20χρονος ακραίος/διαγώνιος

Με τη φανέλα της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού θα παίξει και τη νέα σεζόν ο Αλέξανδρος Ράπτης, με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν το βράδυ της Κυριακής (2/8) τη συμφωνία τους με τον 20χρονο ακραίο/διαγώνιο.

Ο νεαρός άσος, που αναδείχθηκε mvp στο περσινό πρωτάθλημα, δήλωσε ότι ήταν αμοιβαία η επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας κι έτσι προέκυψε η συμφωνία.

Aναλυτικά: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αλέξανδρο Ράπτη για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021 στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ.

Στο “τριφύλλι” θα συνεχίσει την καριέρα του ο MVP του περσινού πρωταθλήματος Αλέξανδρος Ράπτης καθώς συμφώνησε σε όλα με τους “πράσινους” και τη νέα χρονιά.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια ακόμα κίνηση που δείχνει την διάθεση να παραμείνει ο Σύλλογος πρωταθλητής.

Το βιογραφικό του 20χρονου ακραίου-διαγώνιου:

2013-2018 ΑΕΠ Ολυμπιάς

2018-σήμερα Παναθηναϊκός

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Αλέξανδρος Ράπτης επισήμανε “Υπήρξε αμοιβαία θέληση και από μένα και από τον Παναθηναϊκό και έτσι θα συνεχίσω και τη νέα χρονιά.

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως κάποιους ανθρώπους μέσα από την ομάδα που με έκαναν από την πρώτη στιγμή να νιώσω οικεία στον Σύλλογο και νιώθω τον Παναθηναϊκό σαν το σπίτι μου”».

Μοιραστείτε το: