05/08/2020
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ | Σάββατο 1 Αυγούστου 2020 - 17:54

Έφτασε στα Χάνια Πηλίου ο Ατρόμητος

Στη διάθεση του Κάναντι 21 ποδοσφαιριστές

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ατρομήτου θα διεξαχθεί στα Χάνια του Πηλίου και από το μεσημέρι του Σαββάτου (1/8) η αποστολή των «κυανόλευκων» βρίσκεται στο αθλητικό κέντρο της περιοχής.

Ο Νταμίρ Κάναντι έχει 21 παίκτες στη διάθεσή του και θα γίνει το «χτίσιμο» για τη νέα σεζόν, με τους Περιστεριώτες να μένουν στα Χάνια για δύο εβδομάδες.

Μανδάς, Θεοδωράκης, Σάλτας, Στρούγγης, Γκάλο, Γούτας, Νταβιώτης, Κιβρακίδης, Ούμπιντες, Ρισβάνης, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Νάτσος, Μπουσούλατζιτς, Ζάννης, Μανούσος, Αθανασίου, Βέλλιος, Χαρίσης, Κωτσόπουλος και Τριμμάτης είναι οι ποδοσφαιριστές που έκαναν το ταξίδι.

Και όπως αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση, «στην προετοιμασία βρίσκεται σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο (Ερβάς, Ρούσσης, Πήδουλας, Αντωνόπουλος, Βενιαμίν), ο ιατρός Ανδρέας Πισκοπάκης, ο επικεφαλής του physio team Παναγιώτης Αμπελιώτης, οι φυσικοθεραπευτές Λευτέρης Γαϊτάνος και Δημήτρης Γκρεκός, οι φροντιστές Σαράντος Χατζηγιαννάκης και Παναγιώτης Φραγκούλης και ο team manager Νίκος Λαζαρίδης».

Μοιραστείτε το: