26/09/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 - 23:01

Πρόσκληση της Ένωσης SL2/FL σε εταιρεία αθλητικού ιματισμού

Τόσο για τις ομάδες, όσο και για την προμήθεια της επίσημης μπάλας της νέας σεζόν

Ανακοίνωση εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (31/7) η Ένωση πρωταθλήματος SL2/FL στην οποία προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενη και νόμιμη επιχείρηση αθλητικού ιματισμού να συμμετάσχει σε εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Αυτό έχει να κάνει τόσο με την έγκριση και τις προδιαγραφές της ΦΙΦΑ για την ένδυση των ομάδων, όσο και για την επίσημη μπάλα της νέας σεζόν η οποία θα φέρει το λογότυπο FIFA APPROVED ή FIFA INSPECTED.

Αναλυτικά η ενημέρωση της SL2/FL αναφέρει:

«Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας Super League 2 – Football League, που εδρεύει στην Αθήνα (Θεμιστοκλέους 42, ΤΚ 10678), προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενη και νόμιμα λειτουργούσα επιχείρηση αθλητικού ιματισμού να συμμετάσχει σε εκδήλωση ενδιαφέροντος για την προμήθεια της επίσημης μπάλας ποδοσφαίρου, η οποία θα φέρει το λογότυπο FIFA APPROVED ή  FIFA INSPECTED που αποδεικνύουν την έγκριση και τις προδιαγραφές που ορίζει η FIFA ή/ και αθλητικού ιματισμού για τις ομάδες των Πρωταθλημάτων Super League 2 και Football League αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Η Ένωση καλεί όσους ενδιαφέρονται και έχουν τα προσόντα που αναφέρονται στην σχετική πρόσκληση να υποβάλλουν τις προσφορές τους μέχρι την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020 και ώρα 12:00 στην υπηρεσία πρωτοκόλλου της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, Αθήνα, ΤΚ 10678 2ος όροφος). ή στο email press@footballleague.gr (ίδια ημέρα και ώρα) υπ όψιν κ. Κωνσταντίνας Μαργαρίτη.

Αθήνα 31/07/2020

Ο πρόεδρος

Λεουτσάκος Λεωνίδας».

Μοιραστείτε το: