26/11/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 - 18:47

Σκάνδαλο ΕΠΟ: Αποφάσισε την παράταση της αγωνιστικής περιόδου 2019-20 έως τις 31/8!

Κάνοντας ό,τι θέλει η Επιτροπή Έκτακτων Θεμάτων και πριν από την Ε.Ε. της Δευτέρας... τέντωσε τις ημερομηνίες για να δικαιολογήσει τις παρανομίες με τελικό Κυπέλλου και μπαράζ

Συνεχίζει τα… δικά της η ΕΠΟ και μάλιστα εντελώς απροκάλυπτα πλέον!

Όπως αποφάσισε την Παρασκευή (31/7) η Ομοσπονδία μέσω της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων θα παραταθεί η αγωνιστική περίοδος 2019-2020 μέχρι τις 31 Αυγούστου! Κάτι, που μόνο ως σκάνδαλο μπορεί να χαρακτηριστεί.

Αυτό φυσικά δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός και γίνεται με σκοπό ώστε να λάβει χώρα ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στις 30 Αυγούστου, που η ίδια η ΕΠΟ όρισε παράνομα στην εν λόγω ημερομηνία.

Και αυτό διότι αρχικά είχε παραταθεί η περίοδος μέχρι τις 2 Αυγούστου, αλλά την τελευταία στιγμή με τη νέα αλλαγή επιχειρείται να... νομιμοποιηθεί και το διπλό μπαράζ ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Απόλλωνα Σμύρνης, που είναι εκτός χρόνου!

Μιλάμε φυσικά για παρανομία, τη στιγμή που αξίζει να θυμηθεί κάποιος ότι σε δύο παλαιότερες συνεδριάσεις της Ε.Ε. της ΕΠΟ ο πρόεδρος της Ένωσης SL2/FL, Λεωνίδας Λεουτσάκος είχε ζητήσει παράταση για την ολοκλήρωση των αγώνων της Σούπερ Λίγκας 2, αλλά του την αρνήθηκε ο Βαγγέλης Γραμμένος…

Όλα αυτά, λοιπόν, γίνονται πριν τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ που είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 3 Αυγούστου και εκ του πονηρού, όπως γίνεται κατανοητό ώστε να επιχειρηθεί να νομιμοποιηθεί η όλη παρανομία.

Και βέβαια είναι λογικό ότι στην Ε.Ε. τη Δευτέρα θα υπάρξουν μεγάλες αντιδράσεις ως προς τη νομιμότητα της παράτασης της αγωνιστικής περιόδου μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Μοιραστείτε το: