05/08/2020
Κόσμος | Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 - 20:00

Νεκρός πεζοναύτης στην Καλιφόρνια σε δυστύχημα με στρατιωτικό όχημα

Ο Αμερικανικός στρατός ανακοίνωσε ακόμα δύο τραυματίες και οκτώ αγνοούμενους

Τραγικό θάνατο βρήκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (31/7) ένας Αμερικανός πεζοναύτης σε δυστύχημα με στρατιωτικό όχημα ανοικτά της Καλιφόρνιας.

Μάλιστα όπως ανακοίνωσε ο Αμερικανικός στρατός υπάρχουν ακόμα δύο τραυματισμένοι και οκτώ που αγνοούνται. Αναφορικά με τους τραυματίες που διακομίστηκαν σε τοπικά νοσοκομεία, ο ένας είναι σε κρίσιμη κατάσταση και ο άλλος σε σταθερή.

Τις τελευταίες ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό των οκτώ στρατιωτών που είναι αγνοούμενοι, ενώ συνολικά στο όχημα επέβαιναν 16 άνθρωποι εκ των οποίων οι πέντε εντοπίστηκαν. Και όλα αυτά στη διάρκεια άσκησης ρουτίνας.

Το όχημα είχε δώσει σήμα ότι είχε αρχίσει να μπάζει νερά, στην περιοχή του νησιού Σαν Κλεμέντε, ανοικτά της πόλης Σαν Ντιέγο, στη νότια Καλιφόρνια, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια του δυστυχήματος.

Τα συλλυπητήρια του εξέφρασε ο συνταγματάρχης Κρίστοφερε Μπρόνζι που τόνισε: «Εκφράζουμε βαθιά θλίψη για αυτό το τραγικό δυστύχημα». Το όνομα του νεκρού πεζοναύτη δεν θα ανακοινωθεί από τις αρχές, αν δεν παρέλθει το 24ωρο προκειμένου να ειδοποιηθούν οι δικοί του.

Μοιραστείτε το: