05/08/2020
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 - 14:40

Θετική η κυβέρνηση για επιστροφή του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο

Ειλημμένη η απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου για το «Απόστολος Νικολαΐδης»

Πολύ κοντά στο να επιστρέψει μετά από τρία χρόνια στη Λεωφόρο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός έχοντας πλέον και τη συγκατάθεση της κυβέρνησης.

Η απόφαση επιστροφής των «πράσινων» στην ιστορική τους έδρα από τη σεζόν 2021-2022 είναι ειλημμένη απόφαση του ιδιοκτήτη του «τριφυλλιού», Γιάννη Αλαφούζου.

Αυτό θα γίνει είτε σε μεταβατικό στάδιο μέχρις ότου ολοκληρωθεί το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, είτε σαν μόνιμη λύση αν όμως υπάρξουν σημαντικές βελτιωτικές αλλαγές.

Μάλιστα, ο Αλαφούζος έχει ζητήσει από τους ανθρώπους του, αναλυτικό πλάνο για το κόστος των εργασιών αυτών, προκειμένου το γήπεδο να είναι έτοιμο σε πρώτη φάση να φιλοξενήσει αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

Φυσικά αυτό που προέχει είναι να πάρει αδειοδότηση αγώνων Σούπερ Λίγκας 1, αλλά και να ανανεωθεί η άδεια λειτουργίας, η οποία όμως δεν μπορεί να δοθεί από καμία κρατική υπηρεσία. Έτσι θα πρέπει το θέμα να περάσει από τη Βουλή και να λειτουργήσει αποκλειστικά και μόνο με νομοθετική ρύθμιση του υπουργείου Περιβάλλοντος.

Τέλος, ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού είχε επαφές με κυβερνητικά στελέχη για το θέμα της Λεωφόρου και η ανταπόκριση ήταν θετική. Άρα αν υπάρξει κάποιο θέμα, τότε το υπουργείο Περιβάλλοντος θα δώσει το «οκ» για επιστροφή του Παναθηναϊκού στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Μοιραστείτε το: