25/09/2020
ΓΓΑ | Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 - 10:23

H Σούπερ Λίγκα 1 στον Αυγενάκη για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα

To μεσημέρι της Παρασκευής η συνάντηση, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr

Άνοιξαν και λειτουργούν τα πάντα στην Ελλάδα πια και όταν γράφουμε τα… πάντα το εννοούμε κυριολεκτικά. Το ποδόσφαιρο, ωστόσο, παραμένει «κλειδωμένο» σε αυστηρά πρωτόκολλα, όπου οι αγώνες γίνονται με μετρημένους ποδοσφαιριστές, παράγοντες, δημοσιογράφους και φωτογράφους.

Αδικία κατάφορη για το λαοφιλέστερο των αθλημάτων, που διεξάγεται σε ανοιχτούς χώρους και συνεχίζει να μην έχει καθόλου πελάτες, δηλαδή φιλάθλους.

Η Σούπερ Λίγκα 1, λοιπόν, δεν μπορεί να περιμένει άλλο και την Παρασκευή (31/7) το μεσημέρι μιλά ξανά με τον Λευτέρη Αυγενάκη με θέμα την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα εν όψει της νέας σεζόν.

Η συνάντηση της διοργανώτριας (αντιπροσωπεία υπό τον πρόεδρο του φορέα Λεωνίδα Μπουτσικάρη) με τον υφυπουργό Αθλητισμού στη ΓΓΑ γίνεται κατόπιν της δικαιολογημένης πλέον δυσαρέσκειας των ΠΑΕ, που βλέπουν ότι επί της ουσίας το ποδόσφαιρο να είναι το μόνο που παραμένει κλειστό ελέω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Υπενθυμίζουμε ότι η Σούπερ Λίγκα 1 έχει κάνει άλλες δύο απόπειρες να ανοίξουν έστω σε ένα ποσοστό 20% οι εξέδρες, αλλά με τους ειδικούς επιστήμονες να βάζουν… στοπ. Όπως έχουν έρθει τα πράγματα πλέον, όμως, ο επιλεκτικός αποκλεισμός του ποδοσφαίρου, όταν όλη η κοινωνία και η αγορά έχει επιστρέψει, φαντάζει τουλάχιστον προκλητικός και τιμωρητικός.

Μοιραστείτε το: